Home / Verkoop

Verkoop

Iedere verkoop begeleiding begint bij ons met twee gesprekken!

In het eerste gesprek komen wij graag bij u thuis voor een kennismakingsgesprek en wordt uw huis uitvoerig opgenomen. Graag zien we indien aanwezig de bouwtekeningen in en kunt u zelf de bijzonderheden van uw huis kenbaar maken.

In een tweede gesprek wordt uitvoerig de waarde van de woning besproken (aan de hand van NVM marktcijfers en referentieobjecten ). Hierdoor maakt u samen met ons een heel doordachte keuze. Eerlijk en helder!

Wij adviseren, op basis van de reële marktwaarde, een verkoopprijs. Daarbij wordt terdege rekening gehouden met de vraag-en aanbodsituatie in de huidige markt maar ook met uw persoonlijke wensen.

Heeft u alle tijd van de wereld of heeft u reeds een andere woning op het oog, of zelfs al gekocht ?

Hoe verloopt de verkoopprocedure ?

Het begint met een uitgebreide opname van het huis nadat de bemiddelingsopdracht is doorgesproken.

Voor de foto's maken wij indien gewenst gebruik van een professionele fotograaf. Omdat we zelf enthousiast amateur fotograaf zijn worden de foto's vaak zelf geschoten maar sommige huizen/situaties vragen om extra aandacht zodat we soms het advies geven om gebruik te maken van een professionele fotograaf. 

Ook een hoogtefoto kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op de presentatie.

Wij stellen eerst een uitgebreide verkoopbrochure samen. U controleert de brochure en keurt deze goed voordat deze op Funda wordt geplaatst.

Deze bevat, naast een uitgebreide beschrijving, foto’s, plattegronden en een kadastrale kaart. Ook uw eigen visie op uw huis wordt verwerkt in de brochure. U kent natuurlijk als geen ander de sterke punten van uw huis.

 

Uw woning wordt via een groot aantal kanalen verspreidt: ons eigen zoekersbestand; het tuinbord; collega makelaars via het onderlinge uitwisselingssysteem van de NVM; regionale week en dagbladen; onze eigen web-site en natuurlijk op FUNDA. Daarnaast linken wij u aan het social media platvorm: "Kijk mijn huis". Hiermee kunt u makkelijk (rechtstreeks met een link) uw vrienden en kennisssen verwijzen naar uw eigen huis op onze site.

Onze website www.vanhoutsmakelaardij.nl toont de huizen direct integraal. Hierdoor kunnen mensen zo snel mogelijk de huizen bekijken waar ze interesse in hebben. De web-site opent met het huizenaanbod. Makkelijk en functioneel voor woningzoekers. Verder past de site zich automatisch aan of u nu met een PC, tablet of telefoon kijkt.

Klik eens op ons aanbod en overtuig uzelf van de goede kwaliteit van onze brochures.

Potentiële gegadigden worden enthousiast rondgeleid en voorzien van alle relevante informatie. De makelaar kent uw woning tenslotte want hij heeft de woning hoogstpersoonlijk eerst getaxeerd en in de verkoop genomen. Wij sturen geen hulpje.... Op professionele wijze ronden wij de onderhandelingen af en zullen u adviseren op welk moment het raadzaam is te beslissen. Daarna wordt bij ons kantoor de koopakte opgesteld en natuurlijk zien we elkaar weer bij de notaris als de akte van levering wordt gepasseerd.

Van Houts Makelaardij is een klein hecht team dat de tijd voor neemt voor haar klanten en zich inleeft in hun specifieke omstandigheden. Ruim 28 jaar ervaring in de makelaardij stellen wij graag tot uw beschikking.

Wij komen graag bij u langs voor een informatief gesprek.