Home / Hypotheken

Hypotheken

Als u een huis gaat kopen is het raadzaam om eerst een goed beeld te krijgen van uw financiële mogelijkheden.

Wat kunt u voor lening afsluiten bij de bank maar ook past die lening bij ons? Hoe hoog mag de maandlast zijn? Houden we dan nog genoeg over voorandere leuke dingen?

Een ieder zal dit anders invullen. Een hypotheek is daarom maatwerk, aan alles moet gedacht worden.

Een deskundig adviseur zal u een op maat gesneden hypotheek advies geven. Rekening houdend met uw mogelijkheden, uw wensen, levenswijze en uitgave patroon, uw gezinsopbouw, kinderwens, zelfs uw toekomstige pensioen.

Mogelijk wilt u helemaal gaan voor dat ene droomhuis.

Maar is dat ook haalbaar en betaalbaar?

Een hypotheekadviseur kan u wegwijs maken in het web van mogelijkheden, samen met hem gaat u zoeken naar het juiste maatkostuum, uw hypotheek. Wij vinden het belangrijk dat u voordat u een huis gaat bekijken al weet wat uw mogelijkheden zijn!

Omdat een hypotheekadvies niet zomaar een advies is en een goed en eerlijk advies goud waard is. Zijn wij ervan overtuigd dat de hypotheekadviseur iemand moet zijn met jarenlange ervaring, iemand die op de hoogte is en blijft van de mogelijkheden, mede op fiscaal gebied en daarvoor ook de erkenning heeft gekregen.

Stelt u prijs op een goed en onafhankelijk hypotheekadvies neem dan telefonisch contact op met ons kantoor of stuur een mail.

Wij laten dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.