Home / Aankoop

Aankoop

Menigeen denkt bij het woord makelaar direct aan verkopen… maar juist bij de aankoop van uw droomwoning en eventueel het zoeken daarnaar kunnen wij veel voor u betekenen.

Wij kennen de marktmechanismen en het daarbij horende onderhandelingsspel. En terwijl u maar een enkele woning heeft bezichtigd en toch een keuze gaat maken kunnen wij u gefundeerd terzijde staan en u mogelijk behoeden voor een misstap of juist aanzetten tot een bezichtiging van een woning die u aan de buitenzijde niet aanspreekt maar u werkelijk alles te bieden heeft… Wij zien meer dan enkel een hoop stenen en weten dat een goede ligging en sfeer ook bepalend kunnen/moeten zijn.

Van Houts Makelaardij staat u professioneel en met een persoonlijke toets bij vanaf de opdracht tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Tevoren doen wij nog een laatste inspectie van de woning zodat u met een gerust hart uw handtekening kunt zetten.

Wilt u meer weten dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor aan de Dijkstraat 43 te Asten.