Overzicht Huizen / Veldm. Montgomerylaan 897
Verkocht
A1_Nieuw - kopie (1280x960).jpg

Te koop in Eindhoven, Veldm. Montgomerylaan 897
€ 250.000 bieden vanaf
Slideshow foto's

5623AZ Eindhoven

Ruim 4-kamer hoekappartement met twee balkons.  Volledig gerenoveerd en instapklaar!

Centraal gelegen tussen het stadscentrum en Winkelcentrum-Woensel. Binnen 5 minuten bij het Station.

WijkWoensel
Bouwjaar1961
Woonoppervlakte77 m²
Inhoud243 m³
Bieden vanaf€ 250.000 bieden vanaf
AanvaardingIn overleg

Indeling appartement

Het appartement zelf ligt een halve verdieping boven het maaiveld.

Een ruime hal geeft toegang tot alle leefruimtes. De hal is afgewerkt met een massief houten eiken vloer die doorgelegd is in het hele appartement. Rechtdoor de woonkamer. Een sfeervolle woonkamer met grote raampartijen (veel daglicht) en met mooi uitzicht zowel aan de voorzijde als de achterzijde.

In de keuken een sfeervolle landhuisstijl keukeninrichting met luxe natuurstenen aanrechtblad. Mooi is de combinatie van strak stucwerk met natuursteen in de achterwand van de keuken. Diverse inbouwapparatuur: koelkast; vriezer; 5 pits gaskookplaat; rvs afzuigkap; vaatwasser en oven. Vanuit de keuken heb je zowel contact met de kamer als 's zomers met het aangrenzende balkon.

Het ruime balkon is gesitueerd op het zuidwesten met heerlijk de avondzon en grotendeels overdekt zodat u de meubels droog buiten kunt laten staan. Vloer en wanden licht en duurzaam afgewerkt. Veel privacy doordat het op de hoek is gelegen.


vervolg indeling appartement

Vanuit de gang verder toegang tot de drie slaap- werkkamers en luxe toiletruimte met wandcloset en chique fonteintje. Het toilet en de badkamer zijn geheel in dezelfde stijl vernieuwd en voorzien van inbouwspots. Nu is hier een modieuze doucheruimte en een modern badmeubel met bijpassende spiegelkast.

De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde, een bijzonder sfeervolle slaapkamer door de combinatie van de houtenvloer met luxe witte shutters voor het raam. Het gemak van een goed te regelen lichtinval en optimale privacy.

De beide andere kamers liggen aan de voorzijde. De grote kamer aan de voorzijde geeft toegang tot een tweede balkon. Deze kamer wordt nu gebruikt als garderobe/kleed ruimte en logeerkamer bij gelegenheid. Let ook op de vaste kasten die mooi doorlopen boven de deuropening. Alle ruimte wordt zo benut.

De kleinste kamer wordt sinds de geboorte van Emma dankbaar gebruikt als kinderkamer. Overal dezelfde perfecte afwerking. Alles in eenzelfde rustige stijl.


Algemeen

Een ideaal appartement voor kopers die houden van orde en netheid, een warme sfeer zoeken en meteen klaar willen zijn. Volledig in stap klaar ..

In de gehele woning dezelfde afwerking details waaronder sfeervolle vloerafwerking; ingebouwde kasten; radiator ombouw en neutrale kleurstellingen van strak stuckwerk wanden, plafonds en stoffering.

Elektrische installatie grotendeels vernieuwd in 2012 (nieuwe meterkast met 9 groepen en 3 aardlekschakelaars).

Volledig geïsoleerd. Muur, glas.

Buitenschilderwerk recent uitgevoerd in 2019.

Het appartement is voorzien van blokverwarming en heeft een eigen warmwater voorziening. Voorschot blokverwarming € 75,-- per maand.

 

 


Ligging en omgeving

*Het appartement is gemakkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer. Het Centraal Station ligt op circa 5 fietsminuten. Voor de huidige eigenaar was het een grote pré dat je hier vrij kunt parkeren. Hier is altijd wel een parkeerplaats aan de ventweg en aan de voor of achterliggende straat.
*Onder het gebouw een souterrain met de bergingen. De grote eigen berging (12 m2) ligt een halve trap naar beneden. Heerlijk koel en echt groot... Bij dit appartement heeft u geen gebrek aan bergruimte!
*Het complex heeft een gezonde V.v.E. Het bouwblok 863 - 909 bestaat uit 24 woningen met bij elke woning een grote eigen berging in het souterrain. Maandelijkse bijdrage servicekosten € 150,-- per maand. Dit bedrag is voor het onderhoud van het gebouw en een deel van dit bedrag wordt gereserveerd voor groot onderhoud in de toekomst.
*De V.v.E. heeft een reservefonds (spaarpot) van € 90.341,-- per 31-12-2018. Het is fijn voor u als koper om te weten dat er een reservefonds is opgebouwd. Hiermee wordt voorkomen dat u in de toekomst geconfronteerd wordt met onverwachte kosten voor het groot onderhoud.
*Jaarlijks wordt een gezamenlijke Vergadering van Eigenaren georganiseerd. Hierin wordt de begroting besproken en goedgekeurd en vastgesteld. Als eigenaar heeft u in de vergadering zeggenschap. Het is daarom raadzaam deze vergaderingen bij te wonen. Vaak ook een goede gelegenheid om na de vergadering onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met de overige bewoners van het complex.
*Het appartement ligt weer een halve verdieping boven het maaiveld. Hierdoor geen gesjouw door het trappenhuis om thuis te komen en vanaf de woonkamer een fraai uitzicht over het park waaraan het kleine balkon grenst. Het betreft hier een hoekappartement waardoor je op het balkon meer privacy hebt. Gunstig is de locatie van het grote balkon aan de rustige achterzijde van het gebouw. Hier hoor je vogels fluiten. Verrassend, zo midden in de stad.
*Centraal gelegen tussen het stadscentrum van Eindhoven met het levendige stadshart en het NS station en Winkelcentrum Woensel. Het complex maakt deel uit van de bebouwing naast en nabij de Veldmaarschalk Montgomerylaan. Het complex waarvan dit appartement deel uitmaakt is een overzichtelijk en kleinschalig appartementengebouw met enkel woningen verdeeld over slechts vier woonlagen. Het betreft hier een appartementwoning gelegen op een hoek waardoor de woonkamer meer vrij is gelegen. Open ligging aan drie zijden in een mooie groene woonomgeving. Winkelen, sporten, restaurants, het Catharina ziekenhuis, scholen waaronder de TUE, de Rooi Pannen en de Fontys, alles op korte afstand.
*Aan de voorzijde prachtig weids uitzicht over het grote plantsoen. Hierdoor heeft het complex een luxe chique uitstraling. De toegang tot het gebouw is heel open en transparant en geeft een veilig gevoel van thuiskomen.


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0493-722040
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0493-722040
Dijkstraat 43
5721 AN Asten
Neem contact op