Overzicht Huizen / Slutelakker 27
Verkocht
_DSC6566 (1280x850).jpg

Te koop in Lierop, Slutelakker 27
€ 300.000 k.k.
Slideshow foto's

5715 CB Lierop

Tweekapper met 9 meter diepe garage met bergzolder.

Royale 15 meter diepe achtertuin gesitueerd op het zuiden.

Achterzijde grenzend aan vrijstaande villa's waardoor veel privacy... Terrasoverkapping.

Bouwjaar1985
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte251 m²
Inhoud490 m³
Vraagprijs€ 300.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Indeling begane grond

Hal met mooie hardhouten open trap en zijraam. Toiletruimte met fonteintje. 

Een lichte woonkamer afgewerkt met tegelvloer. Aan de achterzijde een schuifpui naar het overdekte terras. De zon komt door de grote schuifpui en het serredak van de overkapping volop de woonkamer binnen. Door de gunstige zonligging kun je hier onder de overkapping al snel buiten zitten.

De wanden op de begane grond zijn voorzien van stucwerk.

 

 

 


vervolg indeling begane grond

Aan de zijde van de oprit de keuken. Eenvoudige landhuiskeuken en diverse inbouwapparatuur. Praktisch is de royale bijkeuken met hier een complete tweede keukenopstelling met koelkast en gaskookplaat.

De diepe garage is binnendoor bereikbaar via de bijkeuken. Op de garage nog een ruime bergzolder.

Voor hobbyisten is een extra werkruimte aan de garage gebouwd. Een ideale hobby ruimte met door het grote raam aan de tuinzijde volop daglicht en zicht op de achtertuin. 

Achter in de tuin een gezellige houten tuinhuis/speelhuisje voor de kinderen.  

 


Indeling eerste verdieping

Op de eerste verdieping heeft dit traditioneel opgetrokken huis allemaal rechte wanden in de slaapkamers. De scheidingswand naar de buren is uitgevoerd als spouwmuur en zitten de geluidsdragers als het trappenhuis, de keuken en de badkamer tegen de buitengevels. Hierdoor worden contact geluiden geminimaliseerd.

Drie fijne ruime slaapkamers. Slaapkamer 1 (2,82 x 2,97) gesitueerd aan de achterzijde met daarnaast slaapkamer 2 ( 4,00 x 2,63). De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde (3,89 x 2,79). Vanaf deze kamer kijk je uit op het speeltuintje. Alle slaapkamerwanden zijn afgewerkt met spachtelputz. 

Verder een ruime badkamer die compleet is ingericht met een ligbad, separate douche, wastafel en 2e toilet. In de badkamer zit een buitenraam voor daglicht en ventilatie.

Indeling tweede verdieping:

Riante zolderruimte met opstelling van gas cv combiketel en mechanische ventilatie unit. Nieuwe Atag gas cv combiketel geplaatst in 2012.

Hoge nok waardoor hier een grote slaapkamer gerealiseerd kan worden net als bij de buren reeds is gedaan.

 

 


Omgeving en tuin

Het huis ligt aan een mooie brede straat met veel groen en veelal vrijstaande huizen aan deze kant van de straat. 

Het is een fijne, rustige en jeugdige buurt. 

Speeltuintje voor kleine kinderen schuin tegenover het huis.

Vanuit de tuin zicht op de Koepelkerk van Lierop.

Heerlijk ruime zeer zonnige achtertuin. De tuin is zoveel mogelijk onderhoudsvriendelijk aangelegd met degelijke gemetselde afscheidingsmuren, groot formaat terrastegels, hoogwaardig kunstgras en bloemenborders aan de rand. Op diverse plaatsen tuinverlichting.

Spouwmuur/vloer/dakisolatie en geheel voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen met isolatieglas en deels draai-kantelramen.

Atag gas cv combiketel geplaatst in 2012.


Algemeen

Lierop heeft alle nodige voorzieningen met eigen supermarkt en bakker maar u bent ook snel in Someren of Asten. Bovendien ben je door de nabijheid van de snelweg (aan de andere kant van het dorp) ook zo in Eindhoven of Venlo. Lierop is een dorp met ca. tweeduizend inwoners. Bijna iedereen kent de markante Koepelkerk en het pannenkoekenhuis. Het dorp kent een traditie van veel vrijwilligers die zorgen voor een actief verenigingsleven met bv. de jaarlijks terugkerende motorcross en het Nirwana tuinfeest muziekfestival. Natuurlijk is er in een Brabants dorp als Lierop een carnavalsvereniging. Er is voor een ieder wat te beleven. Lierop leeft !! Voor natuurliefhebbers is Lierop ook een prima plek. De Strabrechtse heide op slechts enkele minuten voor een wandeling of fietstocht door dit fraaie natuurgebied. Er lopen diverse fietsroutes door Lierop en volop mogelijkheden om even aan te leeggen voor een hapje en drankje. Dat zegt natuurlijk genoeg over deze mooie omgeving.

Schoolgaande kinderen kunnen naar de basisschool in het dorp zelf. De middelbare school jeugd gaat fietsend in groepen vanuit Lierop naar het middelbaar onderwijs in Asten en Someren.

Een goed studieaanbod met het Varendonck College (van VMBO/ VWO/HAVO / GYMNASIUM tot TECHNASIUM).

Door de gunstige ligging ten opzichte van Eindhoven is dit levendige dorp steeds meer in trek bij buitendorpse mensen. Lierop is een gewilde woonomgeving waarin nieuwe bewoners makkelijk worden opgenomen en iedereen zijn draai kan vinden.

De nabij gelegen A67 biedt een goede en snelle verbinding met Eindhoven en Venlo.


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0493-722040
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0493-722040
Dijkstraat 43
5721 AN Asten
Neem contact op