Overzicht Huizen / Sint Annaplein 9
Verkocht
_DSC0847 (1280x850)-001.jpg

Te koop in Helmond, Sint Annaplein 9
€ 200.000 k.k.
Slideshow foto's

5705 AP Helmond

Markant huis over drie verdiepingen met grote inpandige garage.

Unieke starterswoning met prachtig uitzicht en 2 balkons.

Op leuke locatie aan de rand van de stad bij de Cacaofabriek en dichtbij het centrum.

Bouwjaar1955
Perceeloppervlakte56 m²
Inhoud360 m³
Richtprijs€ 200.000 k.k.
AanvaardingIn overleg.

Bijzonder

Deze woning weet je aangenaam te verrassen zowel aan de buitenzijde als van binnen. Een markante hoekwoning met opvallende zuilen bij de entree een fraai rond raam. Bijzonder is natuurlijk ook de grote garage onderin welke voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Een garage ( 4.60 mtr x 5.94 mtr.) met aan de voorzijde openslaande houten deuren. Een heerlijk lichte hobby/werkplaats. 

Door de mooie situering aan een pleintje kan in de zomer de garagedeur gewoon open. Verder op de begane grond de overdekte entree welke toegang geeft tot een hal met tegelvloer, rechtdoor achterin een afgescheiden wasruimte. Onverwacht is ook de aanwezigheid van een manshoge kelder waarvan de toegang onder de trap zit.

Het woongebeuren speelt zich af op de eerste en tweede verdieping met een prachtig weids uitzicht richting Suytkade. In de avond wandel je leuk even naar de Cacaofabriek die hier direct om de hoek ligt.


Indeling eerste verdieping

Op de eerste verdieping een sfeervolle leefruimte, geheel afgewerkt met een houten vloer die ook in het trappenhuis is doorgelegd. De toiletruimte is gemoderniseerd en voorzien van wandcloset.

De prachtige woonkamer heeft een speelse indeling. Een heerlijk lichte living met grote ramen, balkon en openhaard. Strakke wanden en een sfeervlolle houten vloer. In de royale zithoek plek genoeg voor een grote hoekbank en verder nog een separate eethoek ook weer met een groot raam met uitzicht op het groene speelveldje naast het huis. Open keuken met keurige hoekopstelling en losse kastmodule tegen de wand van de overloop. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: gaskookplaat; afzuigkap; vaatwasser en combi-oven. 

Vanuit de woonkamer kijkt u uit richting de wijk Suytkade en straks over het nog aan te leggen wijkpark met watertje.


Indeling tweede verdieping

De tweede verdieping herbergt de beide slaapkamers en de badkamer. De huidige masterbedroom is een fantastisch grote slaapkamer doordat hier twee slaapkamers zijn samengevoegd. Beide hoekramen en het balkon op de tweede verdieping zitten nu in deze kamer waardoor deze kamer een speelse L-vorm heeft met een zeer mooie lichtinval van twee zijden. Zondag morgen kan hier op het balkon al vroeg het eerste kopje koffie gedronken worden!

Grappig en een mooi effect geeft de toepassing van de glazen bouwstenen in de scheidingswand tussen deze slaapkamer en de badkamer. De badkamer is wat vergroot toen de verdieping opnieuw werd ingedeeld waardoor voldoende ruimte beschikbaar is gekomen voor het gewenste ligbad en een praktisch badmeubel met geïntegreerde halogeen verlichting en veel bergkastjes. De badkamer is geheel betegeld.

Ook de tweede slaapkamer is een volwaardige slaap-/werkkamer met ingebouwde kast en aansluitingen voor een wastafel met warm en koud water. Op de foto is te zien dat dit nu de babykamer is.


Algemeen

· Echt een huis met karakter en een heerlijk grote garage onderin.....

· Gehele woning voorzien van centrale verwarmingssysteem. Gas cv combiketel 2011. 

. Bitumen dakbedekking vernieuwd en schilderwerk recent uitgevoerd.

· Sfeervolle afwerking met grotendeels massieve afzelia houten vloeren.

· Grote garage inpandig waardoor het in feite een drive-in woning is terwijl u het in geen enkel opzicht kunt vergelijken met de 70-er jaren drive-in woningen.

· Wonen op niveau met een prachtig uitzicht.

· Het centrum en het station op loopafstand en via de nieuwe spoorwegtunnel perfect bereikbaar.

· Voor de deur een prachtig park met in de verte de waterburchten als decor.

. Vlakbij de Cacaofabriek.


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0492-526082
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0492 52 60 82
Mauritslaan 6
5707 CN Helmond
Neem contact op