Overzicht Huizen / Schutterstraat 20
Verkocht
DSCN0680 (1280x960).jpg

Te koop in Lierop, Schutterstraat 20
€ 250.000 K.K.
Slideshow foto's

5715 BH Lierop

Volledig uitgebouwde tweekapper met vrijstaande garage.

Praktisch hoekperceel en ommuurde tuin in het levendige Lierop.

Bouwjaar1987
Woonoppervlakte140 m²
Perceeloppervlakte251 m²
Inhoud450 m³
Vraagprijs€ 250.000 K.K.
AanvaardingIn overleg

Indeling begane grond

Hal met trapopgang.

De leefruimte beneden is riant doordat het huis zowel aan de achterzijde (serre) als ook aan de linkerzijde (separate keuken en bijkeuken) is uitgebouwd.

Door deze verbouwing heeft het huis een fijne royale en lichte woonkamer gekregen met het eetgedeelte aan de voorzijde  op de plek waar voorheen de keuken gesitueerd was. De ruime zithoek aan de achterzijde grenst aan een enorme serreuitbouw waardoor ook hier veel licht naar binnen kan komen. Hier heeft u de mogelijkheid voor een openhaard of kachel. Het rookanaal hiervoor is reeds aanwezig.

De serre is uitgevoerd met serre glasdak en schuifpui. Dit gedeelte is circa 2011 eerst als een terrasoverkapping gebouwd waarna in 2013 de ruimte is voorzien van schuifpui en tegelvloer. Het blijft overigens een soort van buitenkamer doordat de vloertegels in het zand zijn gelegd. 


vervolg indeling begane grond

De keuken zit in de uitbouw links van het huis. Door de ramen in de voorgevel en zijgevel wordt optimaal gebruikt gemaakt van de hoekkavel en heb je ruim voldoende lichtinval op het aanrecht. De U-vormige keukenopstelling heeft massieve fronten en een betegeld aanrechtblad. Handig is de geïntegreerde eettafel voor even snel een ontbijt of een kop koffie of borrel aan de bar waarvoor je hier gezellig aan kunt schuiven. De keuken is voorzien van: vaatwasser; kookplaat; koelkast; magnetron en keukenboiler. 

Aansluitend een praktische bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed, een handig extra aanrechtblokje met spoelbak en hier aan de achterzijde nu ook de toiletruimte. De bijkeuken fungeert natuurlijk ook als tochtportaal.

De gehele begane grondvloer (uitgezonderd de serre) is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.


Indeling eerste verdieping

Op de eerste verdieping is het huis uitgebreid met een extra kamer boven de nieuwe keuken en bijkeuken. Met de verbouwing in 1988 is hier een grote masterbedroom (vloeroppervlak 6.20 x 3.73 mtr. ) gecreëerd met vaste kastenwand. Deze kamer is bereikbar via de voorste slaapkamer. 

leuk idee zou zijn om van deze "doorloop" kamer een grote inloopgarderobe te maken. Verder aan de achterzijde nog twee ruime slaapkamers (4.08 x 3.00 mtr. en 4.08 x 2.52 mtr.)

Een andere optie is een extra wand zetten in de voorste kamer zodat dan al op de eerste verdieping een vierde volwaardige slaapkamer kan komen of met deze ruimte erbij uw badkamerdroom gerealiseerd kan worden.

De badkamer is voorzien van ligbad, seprate douchecabine, wastafel en 2e toilet. Luxe betegeling van Villeroy en Boch in zwart-wit.

Indeling tweede verdieping:

Bereikbaar via een vaste trap. Open zolderruimte met mogelijkheid voor vierde/ vijfde slaapkamer.


Ligging

De Schutterstraat is een al oudere bestaande straat die lijdt naar het sportpark met voetbalvelden en tennisvereniging.

In het begin van de straat zie je dit nog terug aan de oude boerderijen en enkele bestaande vrijstaande huizen met ruime percelen.

Dit huis ligt op een hoekperceel, aan de achterzijde grenzend aan de Luitenakker. Hier ligt ook de garage met voor de garage een flinke oprit. Handig voor een gezin met kinderen is de poort met vrije achterom naast het huis.

"Het drieslotenveldje" aan de Otterdijkseweg in Lierop (op 4 minuten loopafstand). Een werkgroep van ouders heeft, samen met welzijnsinstelling Onis drie jaar gewerkt om dit alternatieve speelterreintje vorm te geven. Het is een stuk grond van 7.000 vierkante meter, met planten en gevlochten hagen er omheen. Het terrein heeft kleine waterpartijen, een crossbaantje, een kabelbaan en flink wat hout om mee te bouwen. Voor de kinderen in Lierop een unieke natuurspeelplek!


Omgeving

Lierop heeft alle nodige voorzieningen met eigen supermarkt en bakker maar u bent ook snel in Someren of Asten. Bovendien ben je door de nabijheid van de snelweg (aan de andere kant van het dorp) ook zo in Eindhoven of Venlo. Lierop is een dorp met ca. tweeduizend inwoners. Bijna iedereen kent de markante Koepelkerk en het pannenkoekenhuis.

Het dorp kent een traditie van veel vrijwilligers die zorgen voor een actief verenigingsleven met bv. de jaarlijks terugkerende motorcross en het Nirwana tuinfeest muziekfestival. Natuurlijk is er in een Brabants dorp als Lierop een carnavalsvereniging en ontbreekt een zeskamp niet. Er is voor een ieder wat te beleven. Lierop leeft !!

Voor natuurliefhebbers is Lierop ook een prima plek. De Lieropse en Strabrechtse heide zijn per fiets of zelfs te voet te bereiken om van de natuur te genieten. Er gaan diverse fietsroutes door Lierop. Dat zegt natuurlijk genoeg over deze mooie omgeving. Schoolgaande kinderen kunnen naar de basisschool in het dorp zelf. De middelbare school gaat fietsend in groepen vanuit Lierop naar het college in Asten of Someren.

 


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0492-526082
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0492 52 60 82
Mauritslaan 6
5707 CN Helmond
Neem contact op