Overzicht Huizen / Rulakker 4
In prijs verlaagd
Rulakker4Lierop-008.jpg

Te koop in Lierop, Rulakker 4
€ 900.000 K.K.
Slideshow foto's

5715 BJ Lierop

RIANTE VILLA  IN AMERIKAANSE STIJL. 

MAAR LIEFST 400 M2 WOONOPPERVLAK EN EEN AFWERKING EN COMFORT VAN HOOG NIVEAU.

Mooi royaal perceel met veel privacy en prachtige vaste plantentuin. Rustig maar niet afgelegen en daardoor ook geschikt voor een gezin met kleine kinderen.

Een huis met een geraffineerde en verrassende indeling dat bezoekers laat verrassen.

Geïnteresseerd? Wij reserveren graag tijd voor u.

WijkGemeente Someren
Bouwjaar1996
Woonoppervlakte400 m²
Perceeloppervlakte1636 m²
Inhoud1530 m³
Vraagprijs€ 900.000 K.K.
AanvaardingIn overleg

Indeling begane grond

Aan de voorzijde een stijlvolle brede gevel (circa 30 m). Binnen in het huis wordt je verrast door de geraffineerde indeling en de grote ruimtes. Een pluim voor de ontwerpers dat ondanks de enorme ruimte de huiselijkheid bewaart is gebleven. Persoonlijk ben ik erg gecharmeerd van het feit dat je overal als het ware rond kunt. Een belangrijke vondst hiervoor is de fraaie corridor die de zonnekamer en tuinkamer verbindt met telkens contact met de verschillende sfeerkamers via openslaande deuren.  
Entree met trapopgang en toiletruimte. Aan de linkerzijde een kantoorruimte met eigen entree vanaf de oprit. Vanuit het kantoor en-suite deuren naar de bibliotheek (momenteel in gebruik als speelkamer) zodat deze ook als extra werkkamer dienst kan doen. De vloerafwerking per ruimte is afgestemd op de gewenste sfeer zonder de eenheid uit het oog te verliezen. Aan de voorzijde de living met een prachtige eikenhouten vloer in visgraatmotief gelegd en een klassieke gas open-haard. De brede architraven en hoge plinten complimenteren het geheel.


vervolg indeling begane grond

Vanuit de living rechts toegang tot de riante woonkeuken en aan de achterzijde twee openslaande dubbele deuren richting de corridor en zonnekamer. De lichtstraat in de corridor zorgt voor een geraffineerd lichtspel. De zonnekamer en serre-/ tuinkamer zijn heerlijk zonnige ruimtes met rondom optimaal contact met de tuin. Ook hier weer perfectie tot in detail. De woonkeuken (45m2) met Sie-Matic keukeninrichting combineert comfort, gemak en luxe met alle denkbare Miele apparatuur. De handgeschraapte eiken vloer zorgt voor een goed contrast met de lichte keukenwand en het prachtige kookeiland. Een heerlijke kookplek.  Welk formaat eettafel u ook wenst? Ruimte in overvloed met in de wintermaanden een warme sfeer aan de grote eettafel met het vuur van de moderne gashaard.

Aan de linkerzijde van het huis een grote laundry met aansluitingen voor het witgoed. Deze is buiten de hoofdbouw geplaatst waardoor geluiden vanaf hier niet doordringen in de leef en slaapgedeelten. Vanuit hier een deur naar de berging (optionele garage) en de technische ruimte aan de tuinzijde met tevens een eenvoudige doucheaansluiting en toiletvoorziening.


Indeling eerste verdieping

Aan de rechterzijde van het huis de masterbedroom. Een prachtige slaapvleugel met balkon, inloopgarderobe voor haar en hem, een privé badkamer en de luxe van een eigen trapopgang (vanuit de keuken). Een prachtige masterbedroom met ook hier weer een ongekend hoog afwerkingniveau. (eikenhouten vloer, luxe inbouwverlichting, toogdeuren naar balkon etc.)  De twee ramen in de dakuitbouw op de voorfoto zijn de ramen van deze badkamer. Het deels opengewerkte plafond geeft een mooie ruimtelijke werking. Naast een heerlijke whirlpool een ruime douchegelegenheid, wastafels, bidet en toilet. De keramische tegelvloer is natuurlijk voorzien van vloerverwarming.

Vanuit de entree/hal een trapopgang naar de slaapkamers aan de linkerzijde van het huis. Twee riante kinderslaapkamers, beide met inloopgarderobe. De huidige kinderslaapkamer is de centraal gelegen slaapkamer met dakkapel. Natuurlijk is er ook een verbinding tussen de masterbedroom en deze kinderslaapkamer.  Voor de kinderen of uw logees een eigen badkamer. Ook deze badkamer is uitgevoerd met een dakkapel, ligbad, wastafel en toilet. 


Omgeving en tuin

Gunstige situering op het brede perceel waar aan de achterzijde een tweede perceel later is bijgekocht. Een goede verhouding tussen de bouwmassa van het huis en het perceel.

Fraaie onder architectuur aangelegde vaste plantentuin. Beregeningsinstallatie met grondwaterpomp.

Lierop heeft alle nodige voorzieningen met eigen supermarkt maar u bent ook snel in Someren of Asten. Bovendien ben je door de nabijheid van de snelweg (aan de andere kant van het dorp) ook zo in Eindhoven of Venlo. Lierop is een dorp met ca. tweeduizend inwoners. Bijna iedereen kent de markante Koepelkerk en het pannenkoekenhuis. Het dorp kent een traditie van veel vrijwilligers die zorgen voor een actief verenigingsleven met bv. de jaarlijks terugkerende motorcross en het Nirwana tuinfeest muziekfestival. Natuurlijk is er in een Brabants dorp als Lierop een carnavalsvereniging. Er is voor een ieder wat te beleven. Lierop leeft !! Voor natuurliefhebbers is Lierop ook een prima plek. De Strabrechtse heide op slechts enkele minuten voor een wandeling of fietstocht door dit fraaie natuurgebied. Er lopen diverse fietsroutes door Lierop en volop mogelijkheden om even aan te leeggen voor een hapje en drankje. Dat zegt natuurlijk genoeg over deze mooie omgeving.

Schoolgaande kinderen kunnen naar de basisschool in het dorp zelf. De middelbare school jeugd gaat fietsend in groepen vanuit Lierop naar het middelbaar onderwijs in Asten en Someren.

Een goed studieaanbod met het Varendonck College (van VMBO/ VWO/HAVO / GYMNASIUM tot TECHNASIUM).

Door de gunstige ligging ten opzichte van Eindhoven is dit levendige dorp steeds meer in trek bij buitendorpse mensen. Lierop is een gewilde woonomgeving waarin nieuwe bewoners makkelijk worden opgenomen en iedereen zijn draai kan vinden.

De nabij gelegen A67 biedt een goede en snelle verbinding met Eindhoven en Venlo.

 


Algemeen

*3 badkamers.
*3 openhaarden (gas) waarvan 2 met fraaie schouw en moderne gashaard in de woonkeuken.
*Koele inloop provisiekelder bij de keuken. ( 70 cm. verdiepte vloer)
*Verschillende ruimtes v.v. airco installatie; vloerverwarming onder de fraaie marmeren vloeren. *Inkomsthal: voordeur en zijlichten met gezandstraalde figuren; facet geslepen glas in de deuren naar de woonkamer.
*Keuken en eetkamer: handgeschraapte eikenhoutenvloer met 14 cm. hoge plinten; kookeiland met rondom bergruimte en grote bestekladen; ringleiding voor direct warm water; 4 inductiekookplaten; inductie grilplaat; gas wokbrander; apparatuurwand met 2 apothekerskasten; koffiemachine, stoomoven, combimagnetron, grote oven en bordenwarmer, koelkast, vriezer.
*Woonkamer: eikenhoutenvloer in visgraatmotief gelegd met hoge plinten; prachtige zandstenen schouw met ingebouwde gashaard.
*Kantoor en en-suite de bibliotheek: 24 cm. brede eikenhouten vloer met hoge sierplinten. *Zonnekamer, corridor en serrekamer: marmerenvloer (Crema Marfil) met dubbele kaderrand. Marmeren plinten met zgn papagaaienbek. Vloerverwarming. Electrisch screen boven de lichtstraat.
*Op de overloop bij de ouderslaapkamer eikenhouten vloer en extra garderobe. Vlizotrap naar bergzolder.
*Masterbedroom: eikenhouten vloer met hoge plint; getoogde dubbele deuren naar het balkon; airco. *Overloop linkerzijde, 2 zit/slaapkamers met gastenbadkamer in het midden. Hiervan zijn eventueel weer 4 slaapkamers van te maken zoals het vroeger was.
*Zonnepanelen geplaatst in 2018 met nog 23 jaar garantie. In 2019 is hiermee 10,74 MW opgewekt.
*Energielabel A.
*Dakisolatie, vloerisolatie, isolatieglas en spouwmuurisolatie.
*Riant verbouwd en gerenoveerd in 1996, 2001 en 2018.
*Professioneel alarm-/videosysteem gekoppeld aan meldkamer in hele woning.

Levensloop bestendig doordat de ruimte beneden (speelkamer en kantoor) als slaap en badkamer ingericht kunnen worden. Zo is het ontworpen en alle bouwtechnische aansluitingen zijn voorbereid.

https://my.matterport.com/show/?m=sRnymfdw9Rd


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0493-722040
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0493-722040
Dijkstraat 43
5721 AN Asten
Neem contact op