Overzicht Huizen / Plataan 52
Verkocht
AV2 (30) (1280x853).jpg

Te koop in Mierlo, Plataan 52
€ 260.000 k.k.
Slideshow foto's

5731 NX Mierlo

Gemoderniseerd en instapklaar huis met speelse architectuur.

Beneden een grote open leefruimte, tuinkamer en tegelvoer met vloerverwarming.

Op de verdieping als eye-catcher een riante ouderslaapkamer.

Bouwjaar1986
Woonoppervlakte105 m²
Perceeloppervlakte135 m²
Inhoud373 m³
Vraagprijs€ 260.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Indeling begane grond

Mooie entree aan de voorzijde met praktische tuin en een mooi hellend pad naar de voordeur. Hier zul je niet snel wateroverlast krijgen. 

Royale hal met tegelvloer en vloerverwarming. De bergruimte onder de trap is mooi weggewerkt achter op maat gemaakte deurtjes en ook de trap heeft dezelfde kleurstelling. Cv ruimte.

Moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

Bij binnenkomst in de woonkamer wordt je verrast door de grote leefruimte met leuke speelse hoekjes en doorkijkjes. Geen 13 in een dozijn huis. Voorin een ruime eethoek, dicht bij de keuken. De zitkamer is aan de achterzijde gesitueerd met hier het leuke stalen ronde raam in de wand tussen de kamer en de keuken.

De tegelvloer is doorgelegd in alle leefruimtes en met de vloerverwarming kun je ook in de winter altijd op sokken of blote voeten lopen....

 

 


vervolg indeling begane grond

De keuken zit centraal in het huis. Een moderne fijne keuken waarbij je onder het koken betrokken kunt blijven bij het gebeuren in de eet-/en zitkamer, de kinderen in de gaten kunt houden maar toch apart staat. Boven het aanrecht aan de zijde van de zitkamer het ronde raam waardoor je uitkijkt richting de tuinkamer en achtertuin.

Moderne, strakke hoekkeuken in een mooie combinatie van donkere kasten met een modern licht aanrechtblad. Diverse inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat; oven; afzuigkap; koelkast en vaatwasser.

Uitgebouwde woonkamer met study-hoek met lichtkoepel (met extra ventilatie mogelijkheid) en een afgescheiden tuinkamer.  Deze ruimte doet momenteel dienst als speel/ hobby kamer voor de kinderen. Met de openslaande tuindeuren in het voorjaar een fijn plekje. Ook handig met barbecueën. Als het plotseling gaat regenen zit je hier ideaal droog.

 


Indeling eerste verdieping

Op de eerste verdieping heeft het huis drie slaapkamers en een moderne badkamer.

Zoals eerder al geschreven zit de grootste verrassing aan de achterzijde van het huis. Hier een riante masterbedroom over de volle breedte van het huis. Een droom slaapkamer zoals je die gewoonlijk alleen bij hele dure huizen tegenkomt. Deze ouderslaapkamer ligt aan de rustige achterzijde van het huis. De gehele verdieping is afgewerkt met eenzelfde houtlook laminaatvloer, zit keurig in de lak en is instapklaar.

De beide kinderslaapkamers liggen aan de voorzijde. Centraal de badkamer.

Moderne gerenoveerde badkamer met luxe inloopdouche met drain, een wandcloset, decorradiator en een badmeubel.


Algemeen

Zolder / bergruimte: het huis heeft twee aparte zolderruimtes. Een aan de achterzijde en een aan de voorzijde van het huis. Beide bereikbaar via een vlizotrap.

Een speeltuintje achter het huis waar je mooi opkijkt als je de poort doorkomt.

Gezellige onderhoudsvriendelijke tuin.

Vloer, dak en spouwmuur isolatie. Geheel voorzien van isolatieglas.

Het platte dak aan de achterzijde bij de uitbouw is geheel vernieuwd in 2016 (inclusief isolatie).

Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2016 door Dusol schildersbedrijf.

Gas cv ketel Nefit Smart-line 2010. Na een storingen 2019 is deze geheel gereviseerd door erkend installatiemonteur.

Begane grond voorzien van vloerverwarming met uitzondering van de tuinkamer en het toilet.


Omgeving en tuin

*Onderhoudsvriendelijke voor-/en achtertuin.
*Geen inkijk van achterburen met achter een speelveldje voor kleine kinderen.
*Het pad achter het huis (de achterom) is met een heg afgescheiden van het speeltuintje zodat het achterpad privé blijft.
*Stenen tuinberging.
*Door de gunstige zonligging (zuid-zuid-oost) kun je hier al vroeg in het jaar buiten van het zonnetje genieten.
*Dichtbij kinderopvang, basisschool maar ook de gezellige dorpskern van Mierlo met een goed winkelaanbod en gevarieerde horeca. Voor een ambachtelijke pizza van Del Limone en een ijsje van Bacio komen ze van heinde en ver naar Mierlo.
*Natuurgebied 't Sang: een nog relatief onbekend stukje puur natuur in je achtertuin: binnen vijf minuten sta je midden in dit mooie natuurgebied. Voor wandelliefhebbers en natuurliefhebbers woon je hier ideaal.
*Het Sang is een natuurreservaat in Mierlo ter grootte van 15 ha. Het is een afwisselend gebied met elzenbroekbossen, schraalgraslanden, elzenhakhout, populierenaanplant en op wat drogere delen, eikenbos. Natte weilanden en broekbos wisselen elkaar af in een lichtglooiend beekdallandschap. De hier ontspringende beken De Kasteelse loop en de Mierlose loop vloeien samen in de Goorloop.Vroeger werden de gronden gebruikt om turf te steken, te hooien en vee te weiden maar nu kun je daar heerlijk wandelen en fietsen. Vooral de rust zal je hier verbazen.. een nog relatief onbekend stukje puur natuur in je achtertuin.
*Bijna aansluitend fiets je in binnen 10 minuten naar de Strabrechtse heide.


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0493-722040
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0493-722040
Dijkstraat 43
5721 AN Asten
Neem contact op