Overzicht Huizen / Peelkesakker 22
Verkocht
AV2 0 (1280x853).jpg

Te koop in Asten, Peelkesakker 22
€ 565.000 k.k.
Slideshow foto's

5721 ML Asten

Recent gebouwd vrijstaand woonhuis met garage en carport.

Een heerlijk gezinshuis waarin de moderne keuken het hart van het huis vormt.

Hoogwaardig geïsoleerd en instapklaar. Extra werk-/speelkamer op de begane grond.

Bouwjaar2014
Woonoppervlakte177 m²
Perceeloppervlakte535 m²
Inhoud800 m³
Vraagprijs€ 565.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Indeling begane grond

De indeling sluit naadloos aan op de eisen van een modern gezin met o.a. een moderne open keuken met kookeiland; extra werkkamer/chill-roomruimte beneden en een sfeervolle overkapping. 

Heel praktisch is de centrale verbindingsgang die het huis als het ware doormidden snijdt. Vanuit deze lange hal toegang tot de garage; wasruimte en de separate werkkamer (aan de linkerzijde) en het leefgedeelte met living en keuken aan de rechterzijde van het huis. Door deze scheiding is er meer rust in huis en zijn er minder contactgeluiden tussen de verschillende ruimtes. Helemaal achterin de toiletruimte. Handig ook direct bij de achterdeur en de overkapping.

Via de eethoek benader je de mooie open leefruimte aan de rechterzijde. In de eethoek ruimte genoeg voor een grote eettafel en door de moderne glazen pui een prachtig uitzicht op de tuin en de grote overkapping. Een mooi ruimtelijk effect is gecreëerd door de glazenpui de hoek om te laten lopen.

Aan de voorzijde een ruime zitkamer met de juiste verhoudingen en grootte. Hier geen overdaad aan deuren of ramen. Een fijne besloten kamer waar je 's avonds volop privacy hebt en heerlijk tot rust kunt komen.

 


vervolg indeling begane grond

Qua indeling sluit het huis helemaal aan bij de laatste woontrend waarbij de keuken als ontmoetingsplek wordt beschouwd. De keuken als hart van het huis. Hier begint de dag en wordt de dag afgesloten.

Het keukeneiland is centraal in de leefruimte geplaatst, waardoor je onder het koken contact kunt houden met iedereen. De inrichting is modern met een rustige, neutrale materiaalkeuze. Veel grote lades en een praktisch composiet werkblad dat perfect aansluit bij de zandtinten van de vloertegels.  In de achterwand veel bergruimte en verder alle gebruikelijke inbouwapparatuur: koelkast; 5-pits gaskookplaat met wokbrander; afzuigkap met plenaire afzuiging; oven en vaatwasser. 

In de lange rechterzijgevel (13.64 mtr.) zitten ter hoogte van de keuken drie grote ramen. Hierdoor is het een heerlijk lichte werkplek. De grote ruimte onder de trap is benut als provisiekast.

Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming.

 


Indeling eerste verdieping

Op de eerste verdieping biedt het huis vijf slaapkamers, een badkamer en een separate toiletruimte.

De twee grootste slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorzijde van het huis. De ouderslaapkamer heeft een grote ingebouwde garderobekast die mooi weggewerkt is in de nis in deze kamer. Daarnaast slaapkamer twee. 

Slaapkamer drie en vier zijn vergelijkbaar groot en gelegen aan de rechterzijde.

Aan de achterzijde een vijfde slaapkamer die nu wordt gebruikt als logeerkamer. 

De badkamer is luxueus en smaakvol uitgevoerd met ligbad; inloopdouche en twee badmeubels met bijbehorend wandmeubel. De afwerking, kleur en materiaalkeuze van beneden komt weer terug in de badkamer en toiletruimte. Dit zorgt voor rust en eenheid in huis.


Garage, tuin en omgeving

Inpandige garage en een brede carport die doorloopt tot tegen het huis.

Brede achterom aan de rechterzijde waar door de eigenaar een handige overkapping voor de fietsen is gemaakt.

Fraai aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin met verschillende zitjes. Een groot overdekt terras en een tweede terras achterin de tuin. De tuin is keurig afgescheiden en ondanks het recente bouwjaar zit je al nagenoeg vrij. De achtertuin ligt op het zuiden dus je hebt een perfect gesitueerde overkapping aan het huis.

Het huis is gebouwd in 2014 in een kleinschalig inbreidingsprojekt aan de buitenrand van Asten. De Peelkesakker loopt evenwijdig aan de Voordeldonk. Een fijne rustige straat met veelal vrijstaande huizen. 

Aan de achterzijde wordt momenteel een vrijstaande villa gerealiseerd waardoor dit gedeelte van Asten straks helemaal ingevuld is.

Het buitengebied van Asten richting Liessel met mooie landschappen, verbouwde boerderijen en bos ligt direct om de hoek.


Algemeen

Hoogwaardig geïsoleerd naar de hoge isolatie eisen van het bouwjaar van het huis.

Gas cv combiketel bouwjaar huis 2014; Vloerverwarming; WTW installatie.

Vloerverwarming op de gehele begane grond, zelfs in de garage. Vloerverwarming in de badkamer. 

Asten heeft een prima voorzieningenniveau met uitgebreid winkelcentrum met streekfunctie; gezellig centrum met horeca en grote terrassen; binnenzwembad en goed scholenaanbod met het Varendonck College (van VMBO/ VWO/HAVO / GYMNASIUM tot TECHNASIUM).

Door de gunstige ligging van Asten ten opzichte van Eindhoven is dit levendige dorp ook in trek bij mensen van buiten Asten.

De nabij gelegen A67 biedt een goede en snelle verbinding met Eindhoven en Venlo.


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0493-722040
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0493-722040
Dijkstraat 43
5721 AN Asten
Neem contact op