Overzicht Huizen / Oude Aa 32
Verkocht
_DSC2974 (1280x850).jpg

Te koop in Helmond, Oude Aa 32
€ 175.000 k.k.
Slideshow foto's

5701 PZ Helmond

Instapklaar 3-kamer appartement gelegen op de bovenste etage van een kleinschalig appartementencomplex (met lift).

Hartje Helmond; iedere dag een kleurrijke en sfeervolle thuiskomst.

De gezelligste terrassen en op zaterdag de grote weekmarkt dichtbij!

 

WijkCentrum
Bouwjaar1998
Woonoppervlakte70 m²
Inhoud210 m³
Vraagprijs€ 175.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Bereikbaarheid

Het appartementengebouw heeft twee entrees. De hoofdingang met bellenplateau, trappenhuis en lift zit aan de zijde van het gezellige pleintje bij "Kaldi". De tweede ingang/uitgang ligt aan de andere zijde in de richting van Van Oorschot mode.

Bij de hoofdingang is een grote gezamenlijke ruimte beschikbaar voor de fietsen.

Via het keurige trappenhuis, natuurlijk met lift, bereikt u de bovenste verdieping waar zich de ingang van het appartement bevindt.

De situering van de appartementen aan een inpandige brede gang en de kleinschaligheid van het complex wordt door de bewoners als heel comfortabel en veilig ervaren. Hier ken je je buren nog en wordt een praatje gemaakt.

 


Indeling appartement

Ruime entree afgewerkt met laminaatvloer die doorgelegd is in de woonkamer en de beide slaapkamers. Keurige separate toiletruimte in de hal. Rechtdoor toegang tot een sfeervolle woonkamer met mooie raampuien waardoor een zee van licht de kamer binnen stroomt. De huidige bewoners hebben het appartement netjes afgewerkt en ingericht.

De keurige lichte keukeninrichting is voorzien van boven en onderkasten, ingebouwde keramische kookplaat en wasemkap. Aan de voorzijde toegang tot het riante balkon met ook voor het kamerraam een brede buitenvensterbank en balkon waar in de zomer potplanten geplaatst kunnen worden.

Het appartement heeft twee slaapkamers waarvan de kleine slaapkamer in gebruik als study. Vanuit de ouderslaapkamer rechtstreeks toegang tot de badkamer met natuurlijk een ligbad en een badmeubel. Prettig dat het toilet separaat is. Verder nog een praktische en ruime binnenberging/bijkeuken. Deze ruimte biedt voldoende plaats voor de wasmachine, droger en benodigde extra bergruimte.


Ligging

In het winkelcentrum van Helmond is haaks op de hoofdwinkelstraat van Helmond "De Veestraat", een doorgang gekomen met aan beide zijden winkels: De Oude Aa. Boven deze winkels zijn koopappartementen gebouwd. Door de recente bouwjaren zijn dit comfortabele en goed geïsoleerde appartementen met dus lage energie en servicekosten.

Dit appartement is helemaal bovenin gelegen met uitzicht over de luxe winkelcorridor en het gezellige terras van koffie specialist “Kaldi” met aan de overzijde boekwinkel “De Ganzeveer”. Een onverwacht rustige ligging met het levendige Havenplein om de hoek.


Algemeen

*Fijne centrale ligging waardoor je binnen 2 minuten in de winkel, restaurant of café kunt zijn.

*Slechts 400 meter van het kasteel met daaromheen het hele jaar door tal van activiteiten.

*Binnenkort wordt gestart met de aanleg van het Havenpark tegenover het Havenplein. Een park om te ontspannen'; genieten; vrienden te ontmoeten;een beleving van groen en water midden in de stad. Helmond heeft straks, midden in de stad naast het Kasteeel en het Kanaal een derde unieke belevingsplek met groen en water in het hart van de stad. Eindhoven kan er jaloers op zijn...

*Gelegen op de bovenste, tweede verdieping, geen bovenburen en tevens erg belangrijk niet dichtbij lift en trappenhuis.

*Zeer rustig, kleinschalig appartementengebouw met lift.

*Woonoppervlak 70 m2 exclusief het ruime balkon.

*Servicekosten € 166,-- per maand.

*Gezonde vereniging van eigenaren. Inzage in de jaarstukken van de V.V.E. is natuurlijk ten alle tijden mogelijk.

*De woning is uitstekend geïsoleerd met o.m. rondom isolerende beglazing.

*Nieuwe CV Ketel CW5 en mechanische afzuig unit eind 2018.

*Als u een instapklare woning zoekt met weinig onderhoud en lage energielasten dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging.

*Indien een koopovereenkomst wordt gesloten dient u rekening te houden met het stellen van een bankgarantie.


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0492-526082
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0492 52 60 82
Mauritslaan 6
5707 CN Helmond
Neem contact op