Overzicht Huizen / Louwerserf 19
Verkocht
Louwerserf19Helmond-02.jpg

Te koop in Helmond, Louwerserf 19
€ 242.500 K.K.
Slideshow foto's

5706JH Helmond

Statige middenwoning gesitueerd aan de rand van de prachtige wijk Brandevoort.

Het betreft hier een huis met een extra hoge nok.

Ideale gezinswoning met grote slaapkamers en mogelijkheid voor twee extra slaapkamers op de gigantische zolder-etage.

Hier is altijd ruim voldoende parkeergelegenheid.

Gezellige rondlopende straat met aan de overzijde van de straat een speeltuintje voor de allerkleinste kinderen en aansluitend een fraai aangelegd wandelpark.

WijkBrandevoort
Bouwjaar2002
Woonoppervlakte132 m²
Perceeloppervlakte144 m²
Inhoud440 m³
Vraagprijs€ 242.500 K.K.
AanvaardingIn overleg

Indeling begane grond

Omdat in deze straat alleen aan de rechterzijde gezinswoningen zijn gebouwd heeft iedereen zo ongeveer zijn eigen parkeerplek voor het huis. Aan de voorzijde een fraai aangelegde voortuin en bij alle huizen hier dezelfde tuinafscheiding dat zorgt voor een mooi rustig geheel. Bijzonder aan de wijk Brandevoort is dat elk huis toch weer net wat anders is. Zo heeft dit huis een extra hoge nok en een mooi afgetimmerde bakgoot.

Achter de voordeur een lange hal afgewerkt met een parketvloer die zonder drempels doorgelegd is in de woonkamer. De donker groene voordeur heeft een gezellige vlakverdeling met zes kleine ruitjes. Hierdoor is er voldoende oriëntatielicht in de avond maar biedt de hal ook voldoende privacy. Keurige toiletruimte met fonteintje en open trap.

De deur naar de woonkamer zit achteraan in de gang zodat je een fijne vrije zithoek hebt aan de voorzijde van het huis. Aan de achterzijde openslaande tuindeuren zodat bij zomers weer de leefruimte kan worden vergroot door het terras erbij te betrekken. Een fijne ruime, open woonkamer. Bij de eethoek een open verbinding met de keuken die ingericht is met een royale hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur: keramische kookplaat; vaatwasser; combi-magnetron en koelkast. De gehele begane grond is afgewerkt met een duurzame parketvloer.

 


Indeling eerste verdieping

Op de eerste verdieping heeft dit huis drie royale slaapkamers en een ruime badkamer.

Twee echt grote slaapkamers en een kleinere kinderslaapkamer. De wanden op de overloop en de slaapkamers zijn allen afgewerkt met fijne spachtelputz.

In de badkamer een groot raam waardoor deze heerlijk licht is en goed geventileerd kan worden. De badkamer is compleet ingericht met een ligbad; separate douchecabine; 2e toilet (wandcloset) en een wastafel.  

 

 

 

 

 


Zolder

Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping.

Een riante, hoge zolderruimte waardoor hier met gemak twee grote zolderkamers en nog een extra bergzolder in de hoge nok gemaakt kunnen worden.

Aan de zijde van het trappenhuis de opstelling van de gas cv combiketel en de mechanische ventilatie-unit.

Hier zijn ook de aansluitingen gemaakt voor het plaatsen van een wasmachine en droger.

 

 

 

 

 

 

 


Omgeving en tuin

Louwerserf is een rustige straat aan de buitenrand van Brandevoort. Een van de eerste gedeelten van deze wijk dus fijn vooraan en dichtbij de Brandevoortsedreef.

Vanaf hier is het centrum van Brandevoort met de markt koophal een kleine tien minuten lopen.

In het centrum van de wijk vindt u verschillende dagwinkels en supermarkten en op vrijdag zelfs een biologische markt.

Ook op circa 7 minuten de bijzonder fraai vormgeven NS voorhalte waardoor u vanaf huis in een kwartier in het centrum van Eindhoven kunt staan.

Brandevoort heeft een rijk verenigingsleven en er worden veel activiteiten georganiseerd waaronder de jaarlijkse Halloweentocht. Afgelopen zomer nam daarnaast een record aantal van 1300 kinderen (!) deel aan de kindervakantieweek en werd de Brandevoorterdag als vanouds goed bezocht. Fotoclub; wijkcourant; tennisclub; eigen voetbalvereniging en natuurlijk niet te vergeten het succesvolste evenement de jaarlijkse "Dickensnight" waarbij een groot deel van de wijk en de bewoners betrokken is.

Door de samenstelling van de inwoners in Brandevoort waarbij een groot deel van de mensen van buitenaf komt (de familie ver weg woont) is er hier meer dan in de wijk Dierdonk behoefte aan sociale contacten. Dit heeft het verenigingsleven in Brandevoort een flinke boost gegeven.

 

 


Algemeen

Door de bijzondere bouwwijze van de huizen aan de achterzijde heeft u verrassend weinig inkijk in de tuin. De tuin is bestraat met koppelstones met een uitsparing van een plantenvak en afgescheiden van de buren met een houten schutting. Aan de linkerzijde een groene afscheiding.

*Het huis is uitstekend onderhouden en maakt een zeer verzorgde indruk.
*Geheel geïsoleerd met vloer; spouwmuur en dakisolatie en geheel voorzien van dubbel glas.
*Fijne straat en fijne buren (o.a. ieder jaar een straatbarbecue).
*Veel privacy in de achtertuin.
*Berging in de achtertuin en vrije achterom.
*Ruime parkeergelegenheid.
*Speeltuintje schuin voor de deur.
*Dichtbij scholen; gezondheidscentrum; winkels en NS station.
*Groene woonomgeving waardoor de kinderen, ook als ze wat ouder zijn, voldoende vertier hebben met vissen; voetballen enz.
*Vanaf het huis bent u bijna direct echt buiten de stad dus een ideale woonomgeving voor mountainbikers en wandelaars.


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0492-526082
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0492 52 60 82
Mauritslaan 6
5707 CN Helmond
Neem contact op