Overzicht Huizen / Lieshoutseweg 48 A
Verkocht
2017.09.05 - van Houts makelaardij - Lieshoutseweg 48a Aarle Rixtel (2 of 60) - kopie (1280x853).jpg

Te koop in Aarle-Rixtel, Lieshoutseweg 48 A
€ 795.000 k.k.
Slideshow foto's

5735 BE Aarle-Rixtel

Een landhuis midden in Aarle-Rixtel met enorme ruimte en vrijheid rond het huis.

Eye-catchers zijn de aangebouwde muziekkamer, het zwembad en het fraaie bijgebouw (sauna/relaxruimte).

Een huis en tuin voor levensgenieters.

Bouwjaar1996
Perceeloppervlakte1690 m²
Inhoud882 m³
Vraagprijs€ 795.000 k.k.
AanvaardingIn overleg.

Indeling begane grond

Een huis in twee delen, zo typeerde een klant van ons dit landhuis aan de Lieshoutseweg. Aan de linkerzijde is in 2002 een riante aanbouw geplaatst met een bijzondere constructie met gelamineerd houten spanten. De perceelsbreedte van 35 meter maakte het mogelijk om rechts ook nog een dubbele garage te realiseren.

Het geeft een luxe gevoel als je bij het huis de oprit oprijdt door de electrische poort. Een riante oprit voor meerdere auto's, een voortuin met prachtige oude eik en een groene achterwand tegen de achtergrens van het perceel (100% vrij wonen midden in Aarle-Rixtel). Tussen de garage en het huis een afsluitbare, dorpse achterom.

Tijdens de bouw heeft funtionaliteit altijd voorop gestaan. Een huis om in te wonen met een gezin met kinderen waar eenieder zijn of haar plekje kon vinden. Zo is er een rustig gesitueerde kantoor/studeerkamer en een flinke leefkeuken. Met de aanbouw van de 2e zitkamer en de grote terrasoverkapping is het huis in de ogen van de eigenaren vervolmaakt. Mooi, praktisch en verrassend en met oog voor detail afgewerkt. De familie heeft hier leuke zomers en feestjes kunnen beleven. De benodigde voorzieningen waren aanwezig. Zeker nadat de glazen terrasoverkapping en de pizzaoven gereed waren gaf dat weer een extra dimensie aan het huis. 


vervolg indeling begane grond

Binnen en buiten lopen nu vloeiend in elkaar over met 3 x openslaande terrasdeuren.

Afwerking in landelijke stijl met parketvloeren in beide zitkamers en fraai gedetailleerd dak in de aanbouw. In het huis voor de winter de gezellige stralingswarmte van een ingebouwde tegelkachel terwijl in de aanbouw voor het gemak van een gashaard is gekozen. De ruimtes zijn verder afgewerkt met strak stucwerk wanden en een moderne stalen deur in de doorgang naar de aanbouw.

De keuken en eetkamer zijn gesitueerd aan de achterzijde. Hier een heel open karakter doordat de keuken geheel open gemaakt kan worden (wegschuifbare wand) richting de eetkamer. Fraaie keukeninrichting met een kookeiland met geïntegreerd zitgedeelte om gezellig met vrienden aan te schuiven tijdens het koken. Met vier kan hier ook prima ontbeten worden.

De keuken is verder voorzien van alle luxe Miele apparatuur: koffiezetapparaat; warmhoudlade; stoomoven; heteluchtoven en Atag koel/vries combinatie. Rechts van het huis de bijkeuken met diverse inbouwkasten, het gastentoilet en vanuit de gang toegang tot de manshoge kelder (2,5 x 4,5 mtr). Keuken en natte ruimtes afgewerkt met tegelvloeren en vloerverwarming.


Indeling eerste verdieping

Een fijne brede overloop met separate toiletruimte en inbouwkast.

Het huis heeft op deze verdieping vier slaapkamers en een royale badkamer.

De masterbedroom is gesitueerd boven de woonkamer aan de linkerzijde van het huis. Hier mooie lichtinval met drie ramen in de zijgevel. Een heerlijk grote slaapkamer met veel ruimte voor uw garderobe. De op maat gemaakte kastenwand is vrij in de ruimte geplaatst zodat achter de kast een extra inloopgarderobe ter beschikking staat.

Alle slaapkamers zijn afgewerkt met eiken houten vloeren. Hygienisch en duurzaam.

De liefde voor hout zie je ook weer terug in de badkamer. Hier een complete inrichting met ligbad, separate douchecabine en bijpassend houten badmeubel. Frisse, tijdloze wand en vloertegels. En handige afleg mogelijkheid aan weerszijde van het bad.

 


Zolder

Bereikbaar via een vaste trap.

Open zolderruimte over de volle breedte van het huis met ruimte voor een vijfde slaapkamer en aan de rechterzijde de opstelling van de gas cv combiketel.  

Algemeen:

*Een zeer compleet ingericht en uitgevoerd huis waaraan de eigenaren door de jaren heen telkens weer verbeteringen en luxe hebben toegevoegd zodat de nieuwe bewoners hier zorgeloos vanaf dag een kunnen genieten.
*Garage voorzien van 380 V aansluiting; wc aansluiting; schrobput en water.
*Wateronthardingsinstallatie in het huis 2015.
*Wateronthardingsinstallatie/ ontijzeringsinstallatie t.b.v. beregeningsinstallatie voor de tuin.
*Alarm systeem.
*Buitenzwembad.
*Woonhuis 882 m3. Garage 210 m3. Loungeruimte/sauna circa 11,48 x 4,04 mtr.

 

 

 

 


Omgeving en tuin

*Het huis is gesitueerd tegen de kern van Aarle-Rixtel. Herkenbaar wonen met de voorzieningen van het dorp op loopafstand.
*Uniek en erg handig dat het perceel ook vanaf de achterzijde toegankelijk is. De poort achter in de tuin, links van de loungeruimte komt uit op de Hagelkruisweg.
*Groot pluspunt is de grote garage (5,75 x 9,52 mtr.) en dito inrit met wel plaats voor 6 auto's. Aan weerszijde van de oprit brede bloemenborders.
*Sfeervolle achtertuin met enkele terrassen. De tuin sluit goed aan bij de beleving van het huis en de verschillende bijgebouwen.
*Achterin de tuin een fantastisch bijgebouw. Loungen, chillen, sauna, fitness en genieten van alle rust en zon op een beschut plekje waar niemand je kan zien. De bouw van deze buitenruimte was een schot in de roos. Ook voor het gebruik van het zwembad een ideale aanvulling met naast de sauna een toilet een super de luxe douchegelegenheid. Wij verwijzen u naar de toegevoegde plattegrond voor een goed indruk van dit bijgebouw.
*Prachtige beeldbepalende eikenboom in de voortuin.
*Ook de beukenbomen achterop het perceel behoren tot dit grondperceel.

Wij maken graag tijd voor een uitgebreide bezichtiging van dit fraai object.

 


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0492-526082
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond