Overzicht Huizen / Kaukasus 44
Verkocht
_DSC5763.JPG

Te koop in Helmond, Kaukasus 44
€ 275.000 K.K.
Slideshow foto's

5706PL Helmond

Ruime tweekapper met garage en tuinkamer gelegen aan de groene buitenrand van Mierlo-Hout.

Ook aan de voorzijde een slimme uitbouw waardoor de hal en keuken nu ruimer zijn.

Het huis is goed geïsoleerd maar wel gedateerd qua afwerking. Koper moet rekening houden met moderniseringskosten. Met de prijsstelling is hiermee rekening gehouden.

WijkMierlo-Hout
Bouwjaar1987
Woonoppervlakte157 m²
Perceeloppervlakte232 m²
Inhoud515 m³
Vraagprijs€ 275.000 K.K.
AanvaardingIn overleg

Indeling begane grond

Vergrootte entree met tegelvloer, toiletruimte met fonteintje en meterkast. Het huis heeft veel te bieden waarbij met de verbouwingen vooral gestuurd is op het creëeren van meer leefruimte. Met de zij-uitbouw zijn de keuken en hal vergroot. Een praktische hoekkeuken met extra kastmodule. Luxe granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur: koelkast; vriezer; vaatwasser en gasfornuis.

De living is opgedeeld in een eetkamer en brede tuingerichte woonkamer met een sfeervolle houten vloerafwerking en veel glas in de achtergevel waar twee smalle ramen tot aan de grond doorlopen zodat kamer en tuin mooi in elkaar overlopen.

In het midden van het huis als blikvanger een hardhouten open trap.


vervolg indeling begane grond

Aan de achterzijde is het huis in 2004 uitgebouwd met een tuinkamer. De toegang tot deze ruimte bevindt zich rechts achterin in de woonkamer.

Eerst kom je in een klein tochtportaal met buitendeur en vanaf hier ook een handige binnendoorgang naar de garage.

Rechtdoor de tuinkamer van circa 16 m2. met openslaande tuindeuren en gevelraam voor een mooi uitzicht op de achtertuin. Praktische tegelvloer. Een heerlijke werk-/ relaxruimte maar natuurlijk ook geschikt als slaapkamer.


Indeling eerste verdieping

Op deze verdieping vier slaapkamers en een ruime badkamer.

De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een beuken houtlook laminaatvloer. Dit is een rustige lichte vloerafwerking die makkelijk is te onderhouden.

De badkamer is gesitueerd aan de rechterzijde van het huis op de plek waar de zijgevel van het huis verspringt. Het raam op de voorfoto dat open staat is het raam van de badkamer. Hierdoor heb je een heerlijk lichte badkamer en kun je goed ventileren. Alles zit erin: ligbad; separate douchecabine; 2e toilet en wastafel. Verder wel eenvoudig/ gedateerd.

Aan de voorzijde van het huis kijk je prachtig uit (over de Heeklaan heen) op weilanden en het aansluitende park dat overloopt in "Het Groot Goor".


Indeling tweede verdieping

Ook de tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap.

Dakkapel die doorloopt over nagenoeg de gehele achterzijde van het huis.

Ruime voorzolder met hobbyhoek, opstelling van gas cv combiketel Nefit HR juni 2009.

Een prima vijfde slaapkamer. Het huis heeft hiermee toch een slaapkamer meer dan de meeste vergelijkbare huizen.

 


Omgeving en tuin

Het huis heeft een mooie open ligging aan de Kaukasus in Mierlo-Hout.

Door de ligging aan een ventweg heb je geen overburen en staat de straat niet vol met geparkeerde auto's.  

Hierdoor profiteer je optimaal van het uitzicht op het park en de weilanden aan de overzijde van de straat.

Achtertuin met sierbestrating en rondom voorzien van degelijke erfafscheiding.

Voor liefhebbers van wandelen, natuurliefhebbers en/ of kopers met een hond is dit huis een ideale uitvalsbasis. Aan de overzijde van de straat sta je meteen midden in de natuur. Vanaf hier wandel/fiets je prachtig weg door het Groot Goor richting de ecologische natuurzone van het Eindhovens Kanaal. Vanaf hier loopt een betonnen fietspad helemaal zonder autoverkeer langs het kanaal naar Geldrop en Eindhoven. 

Mierlo, Lierop, Someren, Heeze allemaal binnendoor te bereiken via fiets en wandelpaden rondom het bekende Strabrechtse heide gebied.  

Mierlo-Hout heeft een goed aanbod aan basisscholen, dagwinkels en supermarkten. Verder staat Mierlo-Hout bekend om een rijk verenigingsleven. Een dorp in de stad, met een eigen NS Station.

Helmond heeft een uitstekend voorzieningen niveau. Het centrum bij het Havenplein is slechts circa 10 minuten fietsen. Hier vind je een prima winkelaanbod; veel horeca gelegenheden; bioscoop; Theater het Speelhuis; het Kasteel (van Sinterklaas) en de grootste zaterdagmarkt van Zuid Nederland. Alles gecentraliseerd rondom het compacte, levendige centrum.


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0493-722040
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0493-722040
Dijkstraat 43
5721 AN Asten
Neem contact op