Overzicht Huizen / Fosforstraat 11
Verkocht
AV2 (0)a (1280x853).jpg

Te koop in Eindhoven, Fosforstraat 11
€ 400.000 k.k.
Slideshow foto's

5651 HK Eindhoven

Instapklaar huis met ruime woonkamer, open keuken en drie slaapkamers. Modern verwarmings en koelings systeem voor optimaal comfort in zomer en winter.

Circa 10 meter diepe zonnige tuin. 

Het huis is gelegen in het gewilde Strijp-R dichtbij het atelier en restaurant van Piet Hein Eek. Close to the International School Eindhoven, basisscholen, het Philips De Jongh Wandelpark, openbaar vervoer en uitvalswegen. Het centrum van Eindhoven op slechts 10 minuten fietsafstand.&am

WijkStrijp R
Bouwjaar2016
Woonoppervlakte90 m²
Perceeloppervlakte107 m²
Inhoud285 m³
Vraagprijs€ 400.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Indeling begane grond

Strijp R is geen standaard nieuwe wijk, zoals vinex midden in een weiland. Integendeel. Strijp R is gebouwd op historische grond. Een mooie mix van nieuwbouw met oude, industriële panden die een nieuwe bestemming hebben gekregen. Het is hier prettig thuis komen in een prettige en veilige woonomgeving.

Entree/hal met toegang tot de woonkamer, technische ruimte, meterkast en toilet. De moderne toiletruimte is voorzien van een vrij hangend toilet en fonteintje. De hal is afgewerkt met een sfeervolle massieve houten vloer die doorgelegd is over de hele begane grond.

De achtergevel is verrassend open met enorme ramen en openslaande deuren van vloer tot aan het plafond. De hoogte zorgt voor ruimtelijkheid en voor een prachtige lichtinval in de woonkamer.  Binnen en buiten lopen bijna naadloos in elkaar over waardoor de tuin als een verlengstuk van de woonkamer wordt gezien. Tuindeuren naar het terras.


vervolg indeling begane grond

De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van het huis. De meer gesloten voorgevel op de begane grond zorgt voor een aangename rust en beslotenheid in huis. De sfeervolle houten vloer zorgt voor een mooi contrast met de strak witte keuken.

De ruimte is optimaal benut door de praktische U-opstelling van de keukeninrichting. Je hebt zo alles direct onder handbereik en er is veel berg en werkruimte beschikbaar. Een ideale keuken voor kookliefhebbers.

De luxe keuken is verder voorzien van alle moderne gemakken: een combi-magnetron, een fantastische oven, vaatwasser en een 4-pitsinductie kookplaat.

 


Indeling eerste verdieping

Ook op de verdieping de combinatie van strak en sfeervol met gedurfde kleurkeuze en sprekend behang. Ook hier is het huis top afgewerkt.

De hoge ramen en openslaande deuren van beneden zie je ook weer terug op de slaapkamers. Aan de voor- en achterzijde openslaande deuren met een zogenaamd "Frans balkon". Dit geeft de kamers, samen met de extra hoge plafonds een chique uitstraling. De slaapkamers zijn respectievelijk ca 13, 10.5 en 6 m² groot en allen voorzien van een hoogwaardige houtlook laminaatvloer.

De moderne badkamer is volledig betegeld en luxe. Hier een ruime inloopdouche met glazen wanden, een badmeubel en een wandcloset. Heel fijn is de vloerverarming in het gehele huis maar natuurlijk vooral in de badkamer. De design radiator is voor het drogen van handdoeken natuurlijk ideaal.


Omgeving en tuin

Strijp R, een jonge dynamische wijk met smoel en karakter.

Hier koop je een mooi huis met een flinke tuin op steenworp afstand van Strijp S en het centrum van Eindhoven.

Een volwaardige achtertuin waar je heerlijk kunt relaxen. Hier is het opvallend stil en door het nabijgelegen bosgebied wordt het al druk bezocht door allerlei vogels.

Geen auto's voor de deur, een rustige straat die verrassend is hier midden in Strijp R. De auto kan meestal blijven staan omdat je vanaf hier alles te voet of per fiets kunt doen. 

'S avonds met vrienden een blokje om door de wijk. Langs de ontwerp afdeling van Piet Hein Eeck en verschillende design bedrijfjes. Verderop het café-restaurant van Piet Hein Eek in een oud industrieel Philips gebouw (oude beeldbuizenfabriek) met waanzinnig hoog plafond. 

Of je loopt even naar het prachtige wandelpark. Het Philips de Jongh Wandelpark ligt ook in Strijp, hier bijna om de hoek aan de Bezuidenhoutseweg, nabij Landgoed De Wielewaal en De Herdgang. Niet raar opkijken als je onderweg in het bos bekende Nederlanders ziet. De boslopen van de PSV-selectie vinden in het Philips de Jongh wandelpark plaats.


Algemeen

Een hippe wijk die positief afwijkt van de grote nieuwbouwwijken door een mooie mix van oude industriële gebouwen met moderne strakke architectuur.  Hier wordt niet alleen gewoond maar ook ontworpen, gecreëerd, gemaakt, geluncht, geborreld, gedineerd... The place to be!

In alles een moderne stadswoning die goed aansluit bij deze hippe woonwijk.

Strakke architectuur.

Hoge plafonds en hoge kozijnen en deuren.

Een modern en zuinig verwarmingssysteem met gebruik van water/water warmtepomp.

Dit is een systeem waarmee je het huis in de winter verwarmt maar in de zomer ook kunt koelen. Het gehele huis is daarom uitgerust met vloerverwarming. De temperatuur is per kamer te regelen. Samen met het hoogwaardige isolatiepakket van het huis met overal HR++ beglazing zorgt dat voor veel leefcomfort en toch lage energielasten.

Onderstaand de pluspunten van de eigenaars:

* Fijne betrokken buren.

* Rustige jonge buurt die graag met elkaar optrekt en actief is op sociale media met elkaar

* Speeltuintjes om de hoek die echt leuk zijn voor kinderen en waar ze samen met anderen kunnen spelen

*  Authentieke Philips bouwwerken geven een fantastische sfeer aan deze nieuw gebouwde wijk.

*  Uitzicht op de lichtwerken van Strijp T in de avond

*  Restaurantjes en terrasjes op loop en fietsafstand

*  Centrum van Eindhoven op 10 minuten fietsen maar je zit niet in de drukte van het centrum

*  Prachtig wandelpark en rustgevend bosgebied op 5 minuten loopafstand

*  Ekkersrijt en winkels in Best op 10 minuten rijden

*  Meteen op de A2 en snel op de A67

*  Comfortabel goed geïsoleerd huis, klimaat goed te regelen, altijd lekker warm in de winter en koeling via de vloer in de zomer

*  Hoge plafonds en grote ramen maken het huis heel ruimtelijk, licht en geven het een fijne sfeer

*  Tuin op het zuiden is heerlijk, van maart tot september buiten zitten in de zon en een luifel om het extra gezellig te maken

*  Alleen bestemmingsverkeer voor de deur, dus amper verkeer in de straat

*  Super fijne oven in de keuken voor als je van bakken en koken houdt

Nearby International School Eindhoven ( At the other side of the park, you can bike!).

 "International School Eindhoven, an IB World School situated in the heart of one of the world’s most dynamic innovation hubs for design, science and technology. They provide primary and secondary education for the children of internationally-minded families within the Brainport – a flourishing creative region, here in the southern part of the Netherlands. The community spirit makes the ISE such a special place for students to learn and develop. Local families, or those returning from overseas, will be pleased to know that they offer a Dutch bilingual education for local primary students alongs side our international primary and secondary departments. With the help of Kinderstad, their early years partner, they also offer a bilingual pre-school."

 


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0493-722040
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0493-722040
Dijkstraat 43
5721 AN Asten
Neem contact op