Overzicht Huizen / De Weerden 19
Verkocht
AV2 (1) - kopie (1280x853).jpg

Te koop in Someren, De Weerden 19
€ 400.000 k.k.
Slideshow foto's

5712 LT Someren

Uniek gelegen semi-bungalow met 3 slaapkamers, garage en extra carport en berging.

Wandelend langs de vijver thuiskomen....

Ook nu na al die jaren nog steeds dezelfde positieve reacties van het bezoek.

..........en dan zijn ze nog niet eens op het dakterras (60 m2.) geweest. 

Bouwjaar1989
Woonoppervlakte147 m²
Perceeloppervlakte354 m²
Inhoud608 m³
Vraagprijs€ 400.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Indeling begane grond

Al wandelend rond de vijver kun je stiekem een idee krijgen van dit speelse huis en deze unieke woonlocatie in Someren.

Aan de voorzijde de markante ronde, rode garagedeur (het project werd destijds verkocht onder de naam "De 5 poortjes"). Aan de achterzijde van het huis vanuit de woonkamer en slaapkamer het prachtige uitzicht op de Loovevijver.

Entree met meterkast, trapopgang en binnendoorgang naar de garage welke nu als berging en bijkeuken gebruikt wordt. Doordat een carport en extra berging aangebouwd zijn kan de voormalige garage ook geheel als woonruimte benut worden. Met een glazenpui en de ronde garagedeuren half-open (zoals je vaak ziet bij verbouwde boerderijen) heb je hier snel en eenvoudig een grote werk-/speelkamer-/kantoor gerealiseerd.

Rechtdoor vanuit de hal de leefruimtes met woonkamer en keuken.

 

 

 

 


vervolg indeling begane grond

Een geheel op de achterzijde van het huis gerichte woonkamer met een sfeervolle openhaard en vanuit de hele kamer het uitzicht over tuin en de Loovevijver. Door de combinatie van de grote schuifpui en een dakkoepel een heerlijk lichte kamer. 

Aan de voorzijde een dichte keuken met een nette hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. De wand tussen de woonkamer en de keuken is geen dragende wand zodat ook een open leefruimte gecreëerd kan worden.

Tussenportaal met toiletruimte. Riante masterbedroom gesitueerd aan de vrije tuinzijde met een eigen privé badkamer. Deze is enkele jaren geleden gemoderniseerd en ingericht met een royale inloopdouche met drain, glaswand en een moderne wastafel. Comfort en gemak heeft bij deze tijdloze inrichting hoog in het vaandel gestaan.


Indeling verdieping

Bij een bungalow denk je al vlug aan senioren doch door de volwaardige verdieping is het huis ook prima geschikt voor een klein gezin.

De architect heeft met twee slaapkamers, een tweede badkamer en het grote dakterras een verrassende en complete verdieping ontworpen. De verdieping is zelfs enkele jaren als bed en breakfest in gebruik geweest.

Twee volwaardige slaapkamers waarvan de achterste kamer aan de vijverzijde het grootste is. Het ronde raam op de foto zit in deze slaapkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van het huis loopt om het trappenhuis en achterin deze kamer zit de deur naar de technische ruimte. De hoge schuine kap die in de beide slaapkamers tot in de nok open is gelaten geven extra sfeer aan deze slaap-/ hobby kamers.

De badkamer is eenvoudig maar ruim voor een tweede badkamer met hier een nis met douchecabine, wastafel en een tweede toilet. De badkamer is geheel betegeld. Het dakterras bevindt zich boven de woonkamer en de keuken en is deels betegeld. Zoek je naar iets eigens, privacy en uitzicht, dan kun je hier je droom realiseren.


Algemeen

*Energiezuinig door goede isolatie en zonnepanelen.
*Veilige afrastering en afscheiding. Rolluiken rondom het huis.
*Heel praktische parkeerruimte voor het huis voor laden en lossen van de eigen camper.
*Buurt met vele parkeermogelijkheden.
*De serre als verlengstuk van huis en tuin. Een leuke, zeer functionele serre. Het buitenleven begint hierdoor eerder en gaat langer door.
*Grote schuifpui die de woonkamer en de serre verbindt. Handig met feestjes.
*De slaapkamer, garage en complete verdieping grenzen nergens aan de buren waardoor je veel privacy hebt en ongestoord muziek kunt maken en-/of luisteren.
*Een zonnig dakterras waar je ongezien in je nakie kunt zonnen.

 

 

 

 


Omgeving en tuin

Het huis ligt aan een heel rustig doodlopend straatje zodat de kinderen hier veilig op straat kunnen spelen. Alles is hier op loopafstand. Binnen 7 minuten wandel je langs de vijvers binnendoor naar de bakker en de supermarkt.

Deze unieke locatie biedt veel voordelen: enorm veel privacy zowel binnen als buitenshuis; een overkapping met riant uitzicht over de vijver; al in de winter buiten genieten van de eerste zon doordat de overkapping winddicht gemaakt kan worden; groot dakterras met unieke privacy.

Kunnen genieten van de ondergaande zon vanaf je eigen dakterras.

Perfecte situering op de zon waardoor het een heerlijk licht huis is. De hele dag door kan de zon wel ergens het huis binnen komen.

Rondom het huis veel privé ruimte. Het doodlopend straatje voor het huis is eigen grond zodat hier alleen de aanwonende bungalows gebruik van mogen maken. Een ideale situatie.

Verder is aan de linkerzijde een mooie carport gebouwd met achterin een ruime fietsenberging. Een keurige aanbouw in de stijl van het huis met pannendak. De fietsenberging geeft weer toegang tot de achtertuin. Heerlijke, onderhoudsvriendelijke tuin met vaste planten en sierheesters.

Weinig onderhoud voor de eigenaar en volop privacy doordat het huis veel hoger ligt en voetpad langs de vijver lager is gelegen. Hierdoor kijk je over alles en iedereen heen.

Dit uitzicht en de weidsheid vanaf het terras en het dakterras gaan natuurlijk nooit vervelen....een plaatje...uniek!


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0493-722040
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0493-722040
Dijkstraat 43
5721 AN Asten
Neem contact op