Overzicht Huizen / De Middenloop 55
Verkocht
_DSC6155 (800x531).jpg

Te koop in Helmond, De Middenloop 55
€ 230.000 k.k.
Slideshow foto's

5704 JD Helmond

Een tussenwoning op een unieke plek; aan de voorzijde direct aan het park gelegen (autovrij), hier zit u heerlijk rustig en in het groen te wonen. Ruim 22 meter diepe achtertuin!

Eindhovenaren opgelet: op loopafstand van NS Station Helmond Brouwhuis. Betaalbaar wonen dicht bij Eindhoven en alle voorzieningen als uitgestrekte bosgebieden en recreatieplas Berkendonk.

Recentelijk vernieuwde toilet, badkamer en luxe keuken met kook-/ schiereiland. Diepe achtertuin met veel zon en&

WijkBrouwhuis
Bouwjaar1984
Woonoppervlakte104 m²
Perceeloppervlakte199 m²
Inhoud355 m³
Vraagprijs€ 230.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Indeling begane grond

Thuiskomen door het fraai aangelegde park voor het huis of met fiets en auto via de achterzijde waar parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Vanuit huis loop je in enkele minuten naar het NS Station.

Hal met trapopgang, meterkast en de unit van de stadsverwarming. De fraaie toiletruimte is recent gerenoveerd en voorzien van een wandcloset en fonteintje. 

De begane grond is afgewerkt met een nieuwe pvc vloer. Ideaal in onderhoud en met een moderne betonlook uitstraling. De zitkamer is gesitueerd aan de achterzijde van het huis en beslaat daar de volle breeedte van het huis. 

De trots van de eigenaresse is de prachtige nieuwe keuken die nog maar kort geleden is geplaatst. Hier is de ruimte optimaal benut met een grote hoekopstelling met veel werk-/ en bergruimte en twee hoge kasten waarin de koelkast en vriezer zijn geplaatst. Onder het mooie lichte werkblad de vaatwasser en oven. De spoelbak zit onder het raam waardoor je vanaf hier weg kunt kijken over het park. De keuken herbergt enorm veel werk en berguimte door het extra kookeiland met hierin een inductiekookplaat.

 


Indeling eerste verdieping

Overloop met daaraan oorspronkelijk drie slaapkamers en een badkamer.

De huidige bewoners hebben de kleine slaapkamer aan de achterzijde omgebouwd tot een fijne inloopgarderobe die direct vanuit de ouderslaapkamer toegankelijk is gemaakt. Zo hebben de ouders hun eigen domein in huis... Luxe wandafwerking en houtlook vloerafwerking.

De kinderslaapkamer aan de voorzijde van het huis heeft een groot daglichtvenster. Hierdoor een hele lichte kamer met goede ventilatie mogelijkheid en vanaf hier boven een prachtig uitzicht over het park richting het kunstwerk iets verderop. Ook hier een mooie houtlookvloer en onder het raam een handig werkblad.

Ook de badkamer is recent gerenoveerd. Een modern uitgevoerde badkamer met groot formaat witte wandtegels en een contrasterende antraciet vloertegel en bij het bad. Tweede toilet, wastafel en ook hier een groot dakraam dus heerlijk veel licht.

 

 


Indeling tweede verdieping

Via een vaste trap bereikbare zolderkamer.

Nette zolderslaapkamer met dakvenster aan de achterzijde en ook hier dezelfde houtlook vloerafwerking als op de gehele eerste verdieping.

Het trappenhuis is afgescheiden met een klein portaal. verder is de gehele zolder als slaap-/ hobby ruimte beschikbaar. Je hebt hier geen storende cv ketel staan omdat het huis aangesloten is op de stadsverwarming.

 

 


Omgeving en tuin

- Voorzijde aan het park dus autovrij, achterzijde en directe omgeving volop parkeergelegenheid. 

- Vanuit de kamer kijk je mooi uit op de diepe achtertuin, met ruim 22 meter een van de diepste tuinen van de straat.

Direct achter het huis een terras met een groot zonnescherm. Aan de voorzijde rolluiken.

- Diepe achtertuin met vrije achterom en twee bergingen waarvan stenen fietsenberging en houten berging die nu als voliere in gebruik is.

- Grote overkapping voor motoren en fietsen.

- Gezellige voortuin die door de ligging aan het park heel beschut ligt en meer is dan een doorsnee voortuin aan een straat met autoverkeer. Ook de voortuin is mooi aangekleed met ondermeer een pergola met in het voorjaar prachtig bloeiende klimplanten als blauwe regen en een goudenregen.

- Op loopafstand: winkelcentrum Brouwhorst, NS-station "Brouwhuis", diverse basis scholen en kinderopvang.

- Je kunt vanaf je huis door het wijkpark binnen 5 minuten naar het winkelcentrum en de trein wandelen.

Recreatieplas bekendonk op circa 7 fietsminuten.

- Zwem en badgasten: De recreatieplas is in de zomer een drukbezocht badstrand voor bewoners van zowel Deurne als Helmond, met (zowel aan de noordelijke als zuidelijke zijde) een flauw aflopend zwemgedeelte, afgezet met drijflijnen en grazige ligweiden. Daarnaast is er een (bij grote drukte geopende) snackbar, een parkeerplaats en een aparte fietsenstalling. Aan de zuidoostzijde is een helling voor zeilbootjes en windsurfers waar ook een surfvereniging, zeilvereniging en de reddingsbrigade zijn gestationeerd.

- Wandel en natuurliefhebbers: Voor wandelaars is rondom de waterplas van circa 45 hectare een mooi natuurgebied in ontwikkeling dat ook buiten de zomermaanden aantrekkelijk is. Voor natuurliefhebbers en rustzoekers is er een wandelgelegenheid met zitbankjes rond een decoratieve moerasvijver, een grazig uitzichtheuveltje en een wandelbos. Op en rond dit afwisselende terrein ziet men uiteenlopende vogelsoorten als watersnip, groene specht, roodborsttapuit en oeverzwaluw. Aan de noordoostzijde aan de Bakelse Aa is een (moeilijk bereikbaar en weinig bekend) moerasje ingericht als natuurgebied.  

Algemeen:

- Het huis is veel groter dan je vanaf de voorzijde zou verwachten. Dit komt mede door de hoge nok en de hoog opgemetselde achterzijde waardoor de slaapkamers daar (ouderslaapkamer en kleedkamer) ook beide nagenoeg rechte wanden hebben.

- Aangesloten op het stadsverwarmingssysteem dus al modern van het gas af.

 


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0493-722040
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0493-722040
Dijkstraat 43
5721 AN Asten
Neem contact op