Overzicht Huizen / Boerhaavelaan 139
Verkocht
_DSC7668 (1280x850).jpg

Te koop in Helmond, Boerhaavelaan 139
€ 200.000 k.k.
Slideshow foto's

5707 SK Helmond

Instap klaar 3-kamer appartement met balkon op de tweede verdieping en ruime eigen berging op de begane grond.

De eigenaresse weet nog precies waarom ze vier jaar geleden gekocht heeft. Ruimte, licht en de goede positieve sfeer hier.

 

WijkOranjebuurt
Bouwjaar1965
Woonoppervlakte76 m²
Inhoud250 m³
Vraagprijs€ 200.000 k.k.
AanvaardingIn overleg

Indeling appartement

Opvallend groot en breed is het eerste wat je opvalt als je de hal van het appartement binnenkomt.  Sommige eigenaren hebben zelfs een deel van de hal bij de woonkamer getrokken. Mogelijkheden te over. Voldoende plek voor een kapstok en een leuk kastje.

Rechtdoor de royale woonkamer (vroeger was de kamer opgedeeld met nog een derde slaapkamer). Nu een heerlijk ruime, sfeervol afgewerkte woonkamer met houtlook vloer en een mooie lichtinval door de grote raampartijen. Strakke witte wanden en plafonds. Een prettige kamer en makkelijk om in te delen. De tweede verdieping is precies goed voor het beste uitzicht. Aan de voorzijde kijk je over de Oranjebuurt uit richting het centrum. 

Aan de achterzijde een balkon waar je zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken op kunt. De nieuwe appartementen aan de achterzijde geven een modern tintje aan deze locatie.


vervolg indeling appartement

Vanuit de hal toegang tot alle ruimtes. De keuken grenst aan de woonkamer. Hier een nette keukensopstelling met boven en onderkasten en breed aanrechtblad. Heel praktisch is de diepe ingebouwde provisiekast tussen de kamer en de keuken. Hierin kun je veel voorraad en servies kwijt.

De keuken is ingericht met een ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap en een koelkast. Een nette keuken met witte kasten, houtlook aanrechtblad en moderne, groot formaat vloertegel. Met het koken kan de de deur naar het overdekte balkon open. Het balkon wordt hierdoor vaak gebruikt. 

Twee volwaardige slaapkamers. Je kunt ze beide als grote slaapkamer gebruiken. De huidige eigenaresse geeft de voorkeur aan het slapen aan de voorzijde maar oorspronkelijk was de slaapkamer achter bedoelt als hoofd-slaapkamer. In de slaapkamer aan de voorzijde is recent een rolluik geplaatst. Ideaal om te ventileren en te verduisteren.  

Separate toiletruimte naast de voordeur. Aan de andere zijde een gemoderniseerde doucheruimte met inloopdouche met luxe stortdouche en een badmeubel. Fijn is het raampje voor daglicht en ventilatie. 


Ligging

Dichtbij het Warandepark en het nieuwe Goorlooppark (direct aan de achterzijde). In de avond of in het weekend een blokje om begint hier al direct achter het appartementengebouw: een riviertje met stapstenen en doorwaadplaatsen; speelveldjes en een dierenweide en heuse skatebaan op een prachtige locatie aan de rand van het Warandebos. Je woont hier in de stad met om je heen prachtige natuur.

Vanaf huis wandel je in enkele minuten naar het Steenwegkwartier, het Speelhuis Theater en het Havenplein. Alle voorzieningen zijn op loopafstand.

Fijne veilige woonomgeving van de gewilde "Oranjebuurt". Een heerlijke omgeving met als aanloop route naar de stad prachtige, romantische straten met veelal statige villa's waarlangs je in een tiental minuten naar het centrum wandelt.

 


Bereikbaarheid

De Boerhaavelaan heeft een ventweg waaraan dit rustige appartementengebouw is gelegen met voldoende parkeergelegenheid voor eigen auto en bezoekers.

Door de ligging aan de Westkant van Helmond is Eindhoven slechts een luttele minuten. Daarnaast heeft Helmond de luxe over zelfs 3 NS stations te beschikken. Het NS Station ‘t Hout ligt op circa 5 minuten fietsafstand.

Aan de voorzijde van het gebouw parkeergelegenheid. Een ruime keurige hal met trappenhuis, brievenbussen en bellenplateau. Het complex is voorzien van videofoon-installatie zodat u ziet wie er aan de deur staat.

De bergingen liggen aan een gang achter het trapportaal. Fijne ruime berging.

Op de tweede verdieping een portaal met toegang tot slechts twee appartementen. Hierdoor prettiger dan een galerijflat. Hier geen mensen die langs je slaapkamer raam voorbij lopen.


Algemeen

De eigenaresse verteld hieronder kort haar eigen ervaringen over dit appartement:

Vier jaar geleden kwam ik voor het eerst binnen bij de Boerhaavelaan en was op slag verliefd op de woning. Zoveel ruimte, zoveel licht en zo'n fijn gevoel en sfeer.

De afgelopen vier jaar heb ik als ontzettend fijn ervaren. Het appartement is ruim van opzet en heeft veel mogelijkheden. Zit nog elke dag op de bank met een voldaan gevoel rond te kijken en bedenk me dan: wat een fijn plekje is dit toch. Dit gun ik nu ook iemand anders.

De locatie is nagenoeg perfect. Dichtbij de stad (5 minuutjes fietsen, kwartiertje lopen), loopafstand van de Mierloseweg en Jumbo en de Warande als achtertuin. Heerlijk om naar buiten te kunnen en je zo snel in het groen te bevinden. Deze appartementen aan de Boerhaavelaan zijn een gewilde plek voor jonge mensen en starters dus deze zal je veelal tegenkomen in de flat.


*Mooie ruime etagewoning met grote woonkamer met uitzicht naar beide zijden. Ochtend en avondzon. 
*Veel privacy en een mooi uitzicht doordat je wat hoger woont op de tweede etage. *lage energielasten door ondermeer dubbele beglazing.

*Prima locatie voor automobilisten nabij uitvalsweg Helmond-Eindhoven.
*Servicekosten: € 140,-- per maand waarin begrepen reservering groot onderhoud, onderhoud gezamenlijke ruimtes, ramen wassen en opstalverzekering.


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0493-722040
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0493-722040
Dijkstraat 43
5721 AN Asten
Neem contact op