Overzicht Huizen / Boerenkamplaan 145
Verkocht
_DSC8716.JPG

Te koop in Someren-Eind, Boerenkamplaan 145
€ 500.000 k.k.
Slideshow foto's

5712 AD Someren-Eind

In fraaie lichte Buggenum steen gebouwd vrijstaand woonhuis met tot luxe kantoorruimte verbouwde garage.

Een echt leefhuis voor een gezin met kinderen met volop speel-/werkruimte; prachtig overdekt terras en zelfs een binnenzwembad waarvan het gezin optimaal gebruik maakt.

WijkIdeaal voor een kantoor-/praktijkruimte aan huis.
Bouwjaar1992
Woonoppervlakte220 m²
Perceeloppervlakte1055 m²
Inhoud790 m³
Vraagprijs€ 500.000 k.k.
AanvaardingIn overleg.

Indeling begane grond

Overdekte entree bij de voordeur. Hal met mooie licht essen trap, toiletruimte.

Woonkamer afgewerkt met tegelvloer en parket. Aansluitend de eetkeuken. De keuken heeft een moderne strakke hoekinrichting met inbouwapparatuur: koelkast; vaatwasser; oven; combi-oven en inductiekookplaat. De combinatie van de moderne lichte keuken en donker composiet blad in combinatie met de houtenvloer is sfeervol en fraai. Vanaf het aanrecht kijk je uit over de fraai aangelegde achtertuin.

Aan de achterzijde een serre-/speelkamer aan het terras. Een ideale speel-/ computerruimte voor uw kinderen. Aansluitend het grote verdekte terras. Hier kunt u bijna het hele jaar door genieten van de mooie tuin. Deze luxe overkapping is helemaal dicht te maken met oprolzeilen en wordt bij feestjes als verlengstuk van de kamer gebruikt. 

 

 

 

 

 


vervolg indeling begane grond

In 2011 is achter aan het huis in dezelfde stijl een aanbouw gerealiseerd waarmee de bijkeuken vergroot werd met aansluitend een extra inpandige berging. Een ideale oplossing voor een gezin met kinderen. Het huis blijft nu opgeruimd.

Het kantoor heeft een eigen ingang. Tussen het woonhuis en het kantoor zit een royale werk-/ speelkamer (3,5 x 4,3 mtr.) waardoor er een goede scheiding is tussen privé en zakelijk. Via deze werkkamer (nu directiekamer) kunt u binnendoor naar de kantoorruimte(8 x 3,7 mtr.). Door de ruime bestemmingsplan mogelijkheden is dit huis bijzonder geschikt voor een praktijkruimte of aan huis gebonden beroep. Zeker gekoppeld aan de herkenbare ligging, aan de brede Boerenkamplaan. De voormalige garage is afgewerkt met een onderhoudsvriendlijke donkere tegelvloer en zelfs voorzien van een airco split-unit. Het kantoor heeft verder een eigen cv installatie met radiatoren zodat het geheel gescheiden van het huis aangestuurd kan worden. Dubbele openslaande deuren met zijlichten zorgen voor een chique entree en met de twee grote zijramen voor een prettige lichte werkruimte.


Indeling eerste verdieping

Door het samengesteld dak is de zolderruimte boven de garage/kantoorruimte geheel bij het huis getrokken. De huidige bewoners hebben deze riante ruimte nu benut als fitness/ ontspanningsruimte. De drie kamers in de hoofdbouw zijn in gebruik als slaapkamer. Met de huidige trend en vraag naar een grote masterbedroom met eigen inloopgarderobe biedt de zolderruimte volop mogelijkheden om hier uw droomslaapkamer te realiseren.

Na de keuken is recent ook de badkamer op en top gemoderniseerd. Hier alle benodigde luxe met ligbad (whirlpool); separate inloopdouche; wandcloset; badmeubel en extra wandkast. Een fraaie materiaal en kleur keuze. Rustig en tijdloos in aardetinten gecombineert met wit en houtaccenten. Een plaatje...

Bergzolder:

Volop berguimte in het huis met nog een extra rommelzolder met vlizotrap.

 


Tuin en bijgebouwen

Het bestemmingsplan is ruim met een mogelijkheid voor detailhandel of kantoor aan huis.

Het is fijn om twee parkeerplaatsen aan huis te hebben.

Mogelijkheid om van het kantoor weer een luxe, verwarmde garage te maken.

De hele dag volop zon in de tuin. Onder de overkapping kun je altijd in de schaduw zitten.

Door het zwembad en de overkapping heb je op zonnige dagen hier een echt vakantiegevoel.

Geen inkijk of last van achterburen en zijburen in de tuin. Je woont hier heerlijk vrij.

In de tuin zijn twee fraaie bijgebouwen geplaatst als afscherming van de siertuin en de achtergelegen dierenweide. Hierdoor heb je indien gewenst meteen een speel-/voetbalveld voor de kinderen.

Het linker bijgebouw (5 x 5 mtr.) is nu opgedeeld met een schuurgedeelte en het achterste deel als verblijf voor de kippen en geiten.  Mogelijkheid om hier een groot tuinhuis van te maken. In het rechter bijgebouw ( 5 x 11,50 mtr.) is een binnenzwembad gerealiseerd. Het zwembad is geheel geïsoleerd en heeft een eigen toilet en douchevoorziening. De verwarming van het zwembad gaat in de zomer met zonnewarmte via rubberen matten op het dak. Deze verwarmings manier is ingesteld als voorkeur binnen het verwarmingssysteem. Indien gewenst kan er met een eigen cv ketel bijverwarmd worden. Er kan hier 365 dagen per jaar gezwommen worden.

Inhoud inclusief overkapping circa 790 m3.

Het huis is voorzien van een luchtverwarmingssysteem in combinatie met vloerverwarming.

Inruil van eigen huis is bespreekbaar.


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0492-526082
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0492 52 60 82
Mauritslaan 6
5707 CN Helmond
Neem contact op