Overzicht Huizen / Randweg 13

Te koop in Someren, Randweg 13
€ 425.000 K.K.
Slideshow foto's

5711DJ Someren

Nagenoeg vrijstaand woonhuis met inpandige kantoorruimte en mogelijkheid voor realiseren van bedrijfsruimte.

Ondernemers opgelet! Prachtige locatie aan Witvrouwenbergweg voor wonen en werken aan huis.

Perfecte zichtlocatie Witvrouwenbergweg/Randweg

Bouwjaar1993
Perceeloppervlakte781 m²
Bieden vanaf€ 425.000 K.K.
AanvaardingIn overleg.

Indeling begane grond

Indeling woonhuis: hal met trapopgang, fijne lichte woonkamer met sfeervolle houtlook laminaatvloer die ook doorgelegd is in de prachtige tuinkamer. Centraal in de woonkamer een gezellige schouw met houtkachel. De eigenaren, tuinliefhebbers hebben in 2006 de tuinkamer aangebouwd van waaruit u rondom zicht heeft op een onverwacht grote achtertuin met 100 % privacy. Sfeervolle leefkeuken tevens aan de tuinzijde met bijpassende tegelvloer. Keurige keukeninrichting. Vanuit de keuken een doorloop naar kantoorruimte aan de linkervoorzijde van het huis. Hier is eventueel een eigen toegang te creëeren. Rechts van het huis een brede achterom waar een carport is gemaakt omdat het perceel achter nu helemaal als tuin gebruikt wordt.

Circa 70% van het perceel mag bebouwd worden waardoor een grote loods bijgebouwd kan worden.


Indeling verdieping

Op de eerste verdieping biedt de woning drie ruime slaapkamers en een badkamer. De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde met zicht op de tuin. De beide kinderkamers zijn gelegen aan de hoge rechterzijde van het huis. Bij beide kamers is optimaal gebruik gemaakt van de hoogte door voor de kinderen een slaap-speelzolder te creëren. Hierdoor is aan ruimte gewonnen en zijn het twee fantastische kinderkamers geworden. De badkamer is ingericht met ligbad, douchecabine en wastafel. De toiletruimte is separaat van de badkamer geplaatst.


Ondernemers opgelet

Gunstige zichtlocatie langs de Witvrouwenbergweg. Zondermeer een prachtlocatie in Someren!

Veel bedrijfsmatige bebouwings/ uitbreidingsmogelijkheden aan de achterzijde. De inrit aan de rechterzijde van de woning is met een breedte van van circa 3,50 mtr. ook  geschikt voor een vrachtwagen.

Het object is uitstekend geschikt voor een combinatie wonen-werken met de mogelijkheid om een bedrijfsruimte te bouwen op het achterterrein (ruim 30 meter diep).

Het huis is via de kantoorruimte (linkerzijde met platte dak) geschakeld aan het buurperceel. Het woongedeelte heeft hierdoor geen contact met het belendend pand.


De bewoners aan het woord

De goede locatie voor een combinatie van wonen en werken waarbij we nooit de indruk hebben gehad op een bedrijfsterrein te wonen heeft ons heel lang op deze plek vast gehouden. Het wonen hier biedt verrassend veel vrijheid, zowel in absolute zin met de enorme vrijheid achter maar ook omdat het wonen hier tussen de ondernemers als prettig en heel relaxed wordt ervaren. 

Ook voor een gezin met kinderen is de ligging tegenover de jonge wijk Waterdaal natuurlijk ideaal. Scholen en zwembad de Diepstekel zijn allemaal op loop-/fietsafstand.

Inruil van de eigen woning is bespreekbaar. Onze voorkeur gaat uit naar een huis in  het buitengebied maar ook een tijdelijke tussenoplossing behoort tot de mogelijkheden. We staan open voor een goed en eerlijk voorstel.


Algemeen

Woonhuis geheel traditioneel opgetrokken in steen en voorzien van vloer-/ spouwmuur-/dakisolaltie en kunststof kozijnen met isolatieglas. Degelijke bouwwijze met weinig onderhoud. Het woonhuis voorzien van centrale verwarmingssysteem met radiatoren en traditionele gas cv ketel. Momenteel een achtertuin ( bedrijfsbestemming) van bijna 500 m2. Achterom via de rechterzijde. Hier mogelijkheid voor opslag; parkeergelegenheid en bebouwingsmogelijkheden voor bedrijfsruimte. Door de specifieke ligging aan de ventweg een perfecte, herkenbare locatie. 

 


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0492-526082
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0492 52 60 82
Mauritslaan 6
5707 CN Helmond
Neem contact op