Overzicht Huizen / Geldropseweg 125
Verkocht
_DSC9550 (1280x850).jpg

Te koop in Helmond, Geldropseweg 125
€ 400.000 K.K.
Slideshow foto's

5706LT Helmond

Karakteristiek vrijstaand dertiger jaren woonhuis. Grote garage/hobbyruimte op royaal perceel van bijna 1000 m2.

WijkMierlo-Hout
Bouwjaar1935
Perceeloppervlakte1010 m²
Inhoud585 m³
Vraagprijs€ 400.000 K.K.
AanvaardingIn overleg

Indeling begane grond

Mooie entree/hal met tegelvloer, voordeur en raam met roedeverdeling, trapkast. Uitgebreide meterkast met 8 groepen; aardlekschakelaars en krachtstroom. Een heerlijk lichte woonkamer afgewerkt met massieve parketvloer en strakke stucwerk wanden en plafonds. De L-vormige woonkamer heeft een ruime studie aan de rechterzijde van de woning met tuindeuren naar de zijtuin. Een bijzonder sfeervol element is het halfronde raam tussen de kamer en de keuken. Voor de liefhebbers een echte open haard die op de juiste plek zit bij het zitgedeelte. Het huis is altijd bewoont door een ondernemer met bedrijf aan huis en hierdoor is de riante leefkeuken een belangrijke ruimte waar het leven zich voor een groot deel heeft afgespeeld. Vanuit de oprit rechts een achterom met gang naar de keuken. De keuken is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming. Verder een luxe hoekinrichting met inbouwapparatuur: koelkast; vaatwasser; oven; gaskookplaat en close-in boiler. Tuindeur naar het privacy zonneterras. Bij de achteringang een gasten toilet en badkamer. (beiden functioneel maar gedateerd).


Indeling eerste verdieping

Op de eerste verdieping waren voorheen vier grote slaapkamers. De beide slaapkamers aan de voorzijde zijn nadat de kinderen het huis uit waren samengevoegd tot één riante ouderslaapkamer over de volle breedte van het huis. Door de steile kap beschikken de slaapkamers rondom over nagenoeg rechte wanden. Alle kozijnen zijn vervangen door hardhouten kozijnen met isolatieglas zodat het heerlijk rustig is in de kamers. De tweede en derde slaapkamer zijn gesitueerd aan de achterzijde bij het dakterras. Ook dit zijn heerlijk ruime kamers. Aan het einde van de overloop een vaste kastenwand met zowel hier als vanuit de beide aangrenzende slaapkamers een vaste kast. De wanden op de verdieping zijn keurig afgewerkt met spachtelputz.


Indeling tweede verdieping

De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizo-trap op de overloop. Momenteel is deze in gebruik als bergzolder met opstelling van gas cv combiketel (geplaatst 1995). De kap is in goede staat en voorzien van degelijk planken dakbeschot van duimse planken. Door de hoge nok en het steile dak beschikt het huis over een enorme zolderruimte. Een vaste trap behoort tot de mogelijkheden en is zelfs aan te bevelen in verband met de mogelijkheid voor het realiseren van nog twee extra slaapkamers op de grote zolderruimte.


Ligging

*Wonen bij de entree van Mierlo-Hout vanuit Geldrop-Mierlo.
*Aan de achterzijde worden drie bosvilla’s gebouwd met tuin gericht naar de Geldropseweg. Hierdoor wordt de achterzijde van het perceel straks omsloten door een groensingel zoals ook verderop reeds zichtbaar is.
*Unieke combinatie van een jaren dertig woning met zeldzaam grote garage.
*Mooie herkenbare ligging op de hoek Geldropseweg-Sint Antoniusweg.


Algemeen

*Hobby garage (circa 16.00 x 7.00 mtr) De loods is opgetrokken in metselwerk met spouwmuren en voorzien van betonnen vloer en golfplaten dak. Aan de voorzijde een segment overheaddeur. Verder voorzien van elektra met krachtaansluiting. Het dak van de garage is in 2017 gesaneerd en voorzien van nieuwe dakplaten.
*Het perceel is rondom uitstekend bereikbaar.
*Romantisch vormgegeven vrijstaand huis met karakteristieke uitspringende schoorsteen op herkenbaar gesitueerd hoekperceel.
*Manshoge koele provisie kelder bereikbaar vanuit de keuken.
*Grotendeels voorzien van rolluiken, deels elektrisch.
*Grotendeels v.v. hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
*Rondom zijn nieuwe radiatoren geplaatst.
*Rondom zonneschermen.


Kijk op onze internet pagina voor ons gehele aanbod: vanhoutsmakelaardij.nl

U kunt ons als volgt bereiken:
telefoon: 0492-526082
e-mail: info@vanhoutsmakelaardij.nl

Deze brochure is met zorg samengesteld maar dient slechts om een beeld te schetsen van het aangeboden object. Mocht blijken dat de omschrijving en/of tekeningen niet geheel in overeenstemming zijn met de werkelijkheid, dan kunnen daaraan geen rechten ontleend worden. deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Verkoper behoudt zich het recht voor te veranderen van verkoopmethodiek.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide bezichtiging. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak met van Houts makelaardij.

De aanbieding in deze brochure en de vermelde prijs zijn slechts een startpunt voor de onderhandeling. Er is pas sprake van een rechtsgeldige overeenkomst, indien over alle facetten van de koopovereenkomst overeenstemming is bereikt. Een bankgarantie maakt altijd deel uit van de koopovereenkomst.

Plattegrond


Ligging

Contact info

Bel: 0492 52 60 82
Mauritslaan 6
5707 CN Helmond
Neem contact op